lauantai 17. maaliskuuta 2012

Onni ja epäonni

Tällä menneellä viikolla oli kaikki mahdollisuudet olla onnen viikko kaikille. Kuitenkin kuulin pari tuttua kohdanneesta epäonnesta juuri tällä viikolla. Se pistää miettimään... Miksi joskus kaikki näyttää menevän pieleen, kun se hetki sitten oli ihan hyvin?

Pohjimmiltaan uskon, että vaikeatkin muutokset ovat pidemmän päälle hyväksi. Joskus tilanne on jumiutunut, kun siihen on jäänyt tottumuksesta tai mukavuudenhalusta tai muusta syystä. Silloin pitää tapahtua jotain, joka herättää huomaamaan, että tilanteelle pitää tehdä jotakin. Herätys tuntuu harvoin mukavalta. Mutta se johtaa muutokseen siinä missä onnenpotkutkin. Sitä paitsi hyvätkin elämänmuutokset voivat laukaista kriisin. Kaikenlaiset muutokset vievät aikaa...

Astrologisesti yllättäviin ja epätoivottuihin muutoksiin liittyi tällä kertaa varmasti merkuriuksen ja marsin yhtäaikainen perääntyminen. Asiat menneisyydestä kasaantuivat pisteeseen, jossa niitä ei voinut enää olla huomaamatta. Toisaalta nyt on tilaisuus korjata tilanne mahdollisimman tehokkaasti. Lisäksi tulee mieleen, että astrologian opettajani kertoi onnettomuuskartoilta löytyvän usein kolmioita. Kolmioitahan pidetään onnekkaina, mutta ne edistävät energian vapaata virtausta, ja joissain tapauksissa siis myös negatiivinen energia pääsee silloin valloilleen.

Toivottavasti useimmille viikko on kuitenkin ollut myönteinen ja kannustava!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti