lauantai 10. maaliskuuta 2012

Merkurius perääntyy Oinaassa

Merkurius perääntyy pian ensimmäistä kertaa tämän vuoden puolella. Jakso alkaa 12.3. ja päättyy 4.4. Kääntymispäiviä kannattaa tarkkailla ja välttää tärkeiden päätösten tekemistä ainakin kyseisinä päivinä, mielellään koko jakson ajan, jos mahdollista.

Jakson ilmapiiri on mielenkiintoinen, koska ensimmäisen viikon ajan myös suurkolmio vaikuttaa voimakkaasti. Merkuriuksen perääntyminen ohjaa ajatukset menneisyyteen ja jarruttaa uusia yrityksiä, kun kolmio samaan aikaan luo pohjaa konkreettisille uudistuksille. Myös kolmioon liittyvä mars perääntyy. Onneksi universumi osaa yhdistää uudet ja vanhat elementit muutoksen hyväksi. Jokin asia menneisyydestä tekee nyt muutoksen mahdolliseksi. Joillekin se voi olla vanha ystävä. Toisille jokin idea, joka jäi aikanaan toteuttamatta, ja palaa taas mieleen. Tai se voi olla vanha taito tai unohdetulta pankkitililtä löytynyt pesämuna uuteen projektiin. Kuvio voi toteutua lukemattomilla eri tavoilla....

Toinen mielenkiintoinen "yhteensattuma" on merkuriuksen perääntymisen oinaassa ja marsin yhtäaikaisen perääntymisen neitsyessä luoma "tuplaviritys". Merkurius nimittäin hallitsee neitsyen merkkiä ja mars taas hallitsee oinaan merkkiä. Molemmat planeetat perääntyvät toistensa merkeissä, mikä lataa ilmaan erityislaatuista energiaa. Ajattelu ja toimintaenergia sekoittuvat toisiinsa perusteellisesti. Ajattelu voi johtaa hyviin nopeaan, vaistomaiseen toimintaan, ja aloitekyky on riippuvaista mielenliikkeistä. Tuplaviritys purkaantuu jossain määrin, kun merkurius siirtyy perääntyessään kaloihin 23.3.

Viimeistään huhtikuussa sitten helpottaa, kun sekä merkurius että mars palaavat taas etenemään radoillaan. Merkurius kääntyy eteenpäin 4.4. ja mars 14.4.

2 kommenttia:

  1. Hurjaa... Olen oinas, nousuneitsyt. Mielenkiinnolla odotan, mitä tämä tuplaviritys tuo tullessaan. :)
    Kiitos hyvästä blogistasi ja kivaa kevättä!

    VastaaPoista
  2. Jep, sulle se vaikuttaa voimakkaasti, kun mukana on aurinko- ja nousumerkin hallitsijat. Toivottavasti muutokset tapahtuvat mukavasti! :)

    VastaaPoista