torstai 22. maaliskuuta 2012

Uusikuu Oinaassa

Asiat usein seisahtuvat hetkeksi ennen uuttakuuta. Edellisen uudenkuun puhti on kulunut loppuun, ja viimeiset päivät ennen seuraavaa voivat olla tahmeita tai uneliaita. Tänään iltapäivällä on uusikuu, joka potkaisee taas uuden syklin käyntiin. Tapahtumien tahti ei kiihdy heti nollasta sataan, vaan se kiihtyy lähipäivinä omaan tahtiinsa. Yleensä uudetkuut sopivat hyvin uusien asioiden aloittamiseen, erityisesti oinaassa ne ruokkivat kaikkia itsenäisiä hankkeita, mutta tällä kertaa kannattaa ottaa rauhassa. Ilmassa on ristiriitaisia viestejä ja jotkin menneisyyden ongelmat saattavat kaivata ensin selvittämistä.


Kartalla näkyy vielä kauniisti pikkuhiljaa aukeava sininen kolmio muistona viime viikon suurkolmiosta. Uudenkuun eli auringon ja kuun yhtymän kanssa yhtymässä ovat myös uranus ja perääntyvä merkurius. Siitä muodostuu jännä jännite: toisaalta näyttää siltä, että elämään kaivataan jotain uutta ja räväkkää, toisaalta taas menneisyys vetää vielä puoleensa. Neliö plutoon haastaa muutokset vielä elämän realiteeteilla.

Oinailla uusikuu omassa aurinkomerkissä tuo esiin jonkin uuden puolen omasta persoonallisuudesta. Se voi olla yllättävä piirre tai vetoa jotain uutta ideologiaa kohtaan. Uudella puolella tai piirteellä on todennäköisesti juuret kaukana menneisyydessä.

Härkä - tämä uusikuu valmistelee sinua syntymäpäivääsi ensi kuussa. Se auttaa päästämään irti menneistä, mikäli tarpeen, ja kehittämään uusia keinoja uudistua henkisesti.

Kaksonen - uusikuu suosii ystävyyssuhteita ja harrastuksia. Kaipaat vaihtelua, mutta jossain mielessä palaat myös menneisyyteen. Uudet mahdollisuudet ovat mielenkiintoinen yhdistelmä uutta ja vanhaa.

Rapu saa jonkin uuden impulssin urallaan. Kaipaat ehkä vaihtelua tai haluat uudistaa työtäsi jollain tavalla. Levottomuutesi voi yllättää sinut itsesikin. Kyse on kuitenkin muutoksesta, jota olet kaivannut luultavasti jo pidemmän aikaa. Joten tutki vaihtoehtoja, mutta jätä varsinainen päätös myöhemmäksi.

Leijonalla uusikuu ruokkii opiskelu- ja matkusteluviettiä. Jotain yllättävää voi tapahtua kummalla tahansa alueella. Pääset ehkä jonnekin minne et aikanaan päässyt.

Neitsyt - saatat huomata uusia tarpeita, jotka liittyvät ihmissuhteisiisi. Kaipaat niissä ehkä enemmän vapautta, esimerkiksi yhteisten rahapäätösten suhteen. Toisaalta olet ehkä oudon nostalginen.

Vaaka - uusikuu tuo uuden mahdollisuuden parisuhteeseesi. Tai se voi mullistaa jonkin muun tärkeän ihmissuhteen. Ihmissuhteesi käyvät läpi muodonmuutoksen lähivuosina, ja tämä uusikuu on tärkeä välietappi. Näet yhtä aikaa tulevaisuuteen ja menneisyyteen ja voit valita tarkemmin mitä haluat. 

Skorpionin kannattaa miettiä keinoja parantaa terveyttä ja rutiineja. Jokin voi muuttua nopeasti työolosuhteissa. Jokin vanha vaiva voi palata parannettavaksi.

Jousimies - uusikuu voi tuoda uusia luovia projekteja ja muuttaa suhdetta lapsiisi. Kasvatat mielelläsi itsenäisiä pikkuolentoja, jotka saattavat yllättää sinut täysin. Tai oma luovuutesi hämmentää sinua.

Kauriilla uusikuu on ristiriidassa oman henkilökohtaisen kehityksen kanssa. Perhe-elämäsi vie sinua yhtä aikaa eteen- ja taaksepäin. Kotielämäsi kaipaa muutosta, mutta sinulla voi olla vaikeuksia sopeutua siihen niin kovasti kuin tarvitsetkin sitä.

Vesimies - ajatustesi painopiste on monella tasolla arjen kommunikaatiossa ja ihmissuhteissa. Saat uusia ideoita helposti. Rakkaussuhteissa on epäselvän kommunikaation riski. 

Kalat - uusikuu laukaisee muutoksen talousasioissasi. Sinulle aukeaa yhtä aikaa uusi mahdollisuus ansaita rahaa, tai idea miten käyttää rahojasi paremmin ja luovemmin, sekä paluu menneeseen tapahtumaan. Menneestä voi oppia, tai siitä voi olla muuta hyötyä tällä hetkellä.  

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti