sunnuntai 26. syyskuuta 2021

Lokakuun 2021 horoskooppi: Täyskäännöksiä

Lokakuu alkaa samoissa erikoisissa tunnelmissa kuin syyskuu päättyi. Merkurius perääntyy ja sen lisäksi kaukaisemmat planeetat Jupiterista Plutoon perääntyvät. Eli ilma on sakeana uudelleen tekemisen ja harkinnan energiaa. Onneksi myös toisia mahdollisuuksia ja menneiden kuukausien tapahtumien sulattelua. 

Lokakuun alkaessa perääntyy kuusi kymmenestä taivaankappaleesta ja lokakuun lopussa perääntyy enää kaksi. Eli lokakuun aikana on mahdollista kokea täyskäännös yleisissä energioissa!


Planeettojen täyskäännökset

Lokakuun aikana koemme useamman planeetan paluun ns. normaaliin suuntaan. Se tarkoittaa sitä, että elämä helpottuu, tasoittuu ja normalisoituu monella tapaa. Ennen kuin Merkurius kääntyy, myös Jupiter, Saturnus ja Pluto ovat ennättäneet kääntyä. 

Ensimmäisenä kääntyy Pluto 7.10.2021. Pluto kulkee kauriissa, jossa se muokkaa työelämää ja valtarakenteita kestävämpään suuntaan. Ongelmat kuitenkin kärjistyvät usein siellä missä Pluto vaikuttaa. 

Seuraavaksi kääntyy Saturnus 11.10.2021. Saturnus liikkuu vesimiehessä ja vaikuttaa siellä ideoihin, jotka ohjailevat meitä sekä ihmisten väliseen yhteistyöhön. Se vaikuttaa myös vapaa-aikaan harrastusten ja kaveriporukoiden kautta. 

Jupiter lopettaa perääntymisensä 18.10.2021. Jupiter kulkee vesimiehessä kuten Saturnuskin ja vaikuttaa samoihin asioihin. 

Ja Merkurius kääntyy heti seuraavana päivänä Jupiterin jälkeen 19.10.2021. Merkurius on perääntynyt vaa'assa, missä se vaikuttaa sekä parisuhteisiin että ihmissuhteisiin yleisemmin. Merkuriuksen perääntyminen on voinut testata pariskuntia, mutta myös esimerkiksi yhteistyökuvioita töissä. 

Nämä päivät 18.-19.10. saattavat olla erityisen takkuisia ja hitaita, kun kaksi planeettaa pysähtyy ja kääntyy yhtä aikaa. Niiden energiat ovat silloin tavallaan jumissa, joten kannattaa välttää ainakin tärkeitä päätöksiä kyseisinä päivinä. 

Lokakuun horoskooppi on täynnä täyskäännöksiä.

Uusikuu vaa'assa ja täysikuu oinaassa

Uusikuu on vaa'assa jo lokakuun alussa, 6.10.2021. Uusikuu vaa'assa uudistaa ihmissuhteita. Joskus se tuo ihan uuden ihmisen (tai useampia) elämään. Uusikuu vaikuttaa parisuhteisiin ja kaikkiin muihinkin ihmissuhteisiin. Tätä uusikuu on erityisen sopiva aika työstää ihmissuhteisiin liittyviä toiveita esimerkiksi tavoitetaulun tai jonkin muun tekniikan avulla. Linkistä pääset juttuun, jonka kirjoitin pari vuotta sitten Lista-metodista. Se sopii hyvin unelmien ja tavoitteiden työstämiseen.

Täysikuu on oinaassa 20.10.2021. Täysikuu oinaassa yhdistää taas auringon ja kuun voimat. Aurinko on vaa'assa ja kuu vastapuolella eläinrataa oinaassa. Täydenkuun teema onkin näennäisesti vastakkaisten, mutta silti toisilleen tärkeiden asioiden yhdisteleminen. Tällä kertaa kyse on yksilöllisyyden säilyttämisestä ihmissuhteissa, tai hieman toisin muotoiltuna miten tietää milloin tehdä kompromisseja ja milloin pitää oma päänsä. 

Aurinko skorpioniin 23.10.2021

Aurinko liikkuu suurimman osan lokakuuta vaa'assa. Se hoitaa ihmissuhteita, tasapainottaa ääripäitä ja ylipäänsä pyrkii tekemään elämästä mukavampaa ja kauniimpaa. Aurinko skorpionissa taas pyrkii asioiden ytimeen, löytämään ne voimat, jotka todella vievät elämää eteenpäin. Seuraavat neljä viikkoa sisältävät syvällistä itsetutkiskelua, mutta myös intohimoa elämää kohtaan. Mitä sinä haluat niin paljon, että se melkein pelottaa sinua...?

Mars liittyy auringon seuraan skorpioniin 30.10.2021. Mars on monella tavalla kotonaan intohimoisessa skorpionissa. Kausi voikin olla erityisen sensuelli ja seksikäs. 

Toivottavasti lokakuu tuo sinulle hyviä käännöksiä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti