keskiviikko 1. syyskuuta 2021

Syyskuun 2021 horoskooppi: Kasvun kuukausi

 Hei!

Syyskuu on alkanut ja horoskoopissakin on paljon mahdollisuuksia kasvuun. Aurinko kulkee neitsyessä, joka on maanläheinen merkki. Syyskuu antaakin meille paljon käytännöllisiä mahdollisuuksia.

Syyskuussa on tiettyä hitautta, sillä kuten elokuun horoskoopissa mainittiin, useampi kaukainen planeetta perääntyy samanaikaisesti. Pluto, Saturnus ja Jupiter eivät ainoastaan peräänny, vaan ne lähestyvät kääntymistään lokakuussa, mikä hidastaa tunnelmaa entisestään. Lisäksi Merkurius aloittaa perääntymisensä syyskuun lopussa.

Uusikuu neitsyessä

Syyskuun uusikuu neitsyessä on 7.9.2021. Jos kaipaat uutta alkua mihin tahansa terveyteen tai rutiineihin liittyvään, tämä on syksyn paras aika siihen. Uusikuu on upeassa kolmiossa Uranukseen härässä, mikä auttaa löytämään uuden näkökulman tai uutta motivaatiota mihin tahansa, mikä liittyy kuntoiluun ja fyysiseen hyvinvointiin. 
Uusikuu auttaa myös karsimaan turhia asioita ja esineitä. Joskus kaipaammekin vain hieman lisää tilaa ja järjestystä elämäämme, ja tämä uusikuu auttaa järjestämään molempia!

Täysikuu kaloissa

Syyskuun täysikuu osuu kalojen merkkiin 21.9.2021. Täysikuu kaloissa näyttää tarpeen tasapainoon järjestyksen ja kaaoksen, tavoitteiden ja luovuuden sekä ahkeroinnin ja levon välillä. Tasapaino heittää helposti tärkeiden asioiden välillä. Yleensä paine on tehdä aina enemmän ja nopeammin, mutta joskus ongelma on muualla. Täysikuu näyttää, jos elämässä on liikaa työtä ja liian vähän lepoa tai toisinpäin. Usein käy niinkin, että puskemme eteenpäin väärissä paikoissa tai väärillä tavoilla eikä lepo toisaalta korjaa sitä. 

Merkurius perääntyy

Merkurius aloittaa tänä syksynä perääntymisensä 27.9. ja se loppuu 19.10.2021. Merkurius perääntyy koko ajan vaa'assa, joten voi kurkata omalta kartaltasi, mikä alue löytyy vaa'an merkistä asteiden 10 ja 25 välistä. Alueen huone ja planeetat näyttävät missä asioissa voit löytää vanhoja aarteita tai saada uuden mahdollisuuden. Tai joudut tekemään jotakin uudestaan ja harkitsemaan tarkkaan suunnitelmiasi. 
Yleisellä tasolla Merkuriuksen perääntyminen vaa'assa vaikuttaa ihmissuhteisiin, erityisesti parisuhteeseen. Jotkut saattavat törmätä vanhaan heilaan. Kausi auttaa saamaan uuden näkökulman sekä nykyiseen että entisiin parisuhteisiin. 

Syyskuu näyttää astrologisesta monella tavalla rauhalliselta, jopa verkkaiselta kuukaudelta. Useimmat arkiset asiat kulkevat omalla painollaan eteenpäin. Perääntyvien, enimmäkseen kaukaisten planeettojen suma kuitenkin indikoi, ettei isoja mullistuksia ole luvassa, vaan ennemmin reflektointia ja omien tunteiden ymmärtämistä. Syyskuun alussa nimittäin viisi kymmenestä perusplaneetasta perääntyy ja syyskuun lopussa luku on kuusi kymmenestä. Lokakuussa sen sijaan kosmisen laivan kurssi kääntyy selkeästi.

Mukavaa syyskuuta ja syksyä!
t: Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti