keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kalojen aika

Aurinko siirtyi alkuviikosta kaloihin, ja seuraavat viikot ovat muutenkin kalojen aikaa! Venus siirtyy kaloihin ensi viikolla. Mars ja merkurius ovat vaikuttaneet kaloissa jo helmikuun alkupuolelta.

Kalojen energia on herkkää ja hienotunteista. Kalojen merkki on vaikein määritellä, koska eläinradan viimeisenä merkkinä se symbolisesti sisältää myös kaikki edelliset merkit ja niiden ominaisuudet. Siksi aurinko-kalat ja nousu-kalat saattavat olla melkoisia kameleontteja. Muut ihmiset usein näkevät kaloissa mitä itse haluavat nähdä, hyvässä ja pahassa. Kaloja on vaikea arvioida realistisesti. Samoin kalojen on usein hankala nähdä itseään realistisesti. Siksi kaloilla on usein turhan huono itsetunto. Kaloilla on tavallisten taitojen lisäksi usein alitajuisia kykyjä. Heillä on tarkka intuitio ja he saattavat nähdä tai tietää asioita osaamatta järjellisesti perustella miten se tapahtuu. Kalat ovat myös helliä ja myötätuntoisia. Siksi heidän haasteensa on säilyttää herkkyys sortumatta säälimään itseä tai muita.

Lähiviikkojen energia sopii hyvin itsetutkisteluun kaikille merkeille. Elämässä on usein paljon selittämätöntä, käsittämätöntä. Tämä kausi on hyvä aika päästä sopuun elämän mystisten tapahtumien kanssa. Kaikelle tapahtuvalle ei ikinä löydy syytä. Siksi välillä kannattaa vain päästää irti. Tämä kausi sopii paremmin sisäiseen muutokseen ja omien asenteiden muokkaukseen kuin varsinaiseen toimintaan. Kausi sopii myös unelmointiin. Kaikki tärkeät ja kauniit asiat syntyvät pohjimmiltaan unelmista.

1 kommentti: