sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kuu-kuvia

Kuu oli hieno mollukka eilen. Ja on vielä tänäänkin, jos se jäi eilen jostain syystä näkemättä.


Tässä se on juuri nousemassa Korkeasaaren yläpuolella. Luonnossa se oli vielä kauniimman vaaleanpunainen. Toisaalta taivas oli vielä niin vaalea, ettei ollut kunnon kontrastia. Aika oli melko tarkalleen puoli kymmenen illalla, eli aurinko oli juuri laskemassa ja oli vielä todella valoisaa.


 Tässä kuu on jo hieman korkeammalla, Tervasaaren yläpuolella, ja väri on muuttunut kirkkaammaksi. Tämä oli ehkä 20 minuuttia myöhemmin kuin eka kuva.


 Ja tässä erottuu jo ihanaa kuunsiltaa. Taas parikymmentä minuuttia edellistä kuvaa myöhemmin. Ilma oli sen verran viileä, etten viitsinyt jäädä katselemaan kuuta pidemmäksi aikaa. Silminkin näki, että kuu oli tavallista suurempi, erityisesti sen noustessa. Ja kaunis se oli, kuten aina. Mutta ilmeisesti superkuu on kuitenkin joka vuotinen ilmiö, eikä siksi kovin harvinainen. Kertokaa ihmeessä, jos se tuntui enemmän kuin normaali täysikuu! :)

~ L

2 kommenttia:

  1. Superkuu :) on tuntunut ja saanut kehollisia viestejä. Sydän chakra lämpöisenä, sekä muutoinkin chakrojen avautumista. Siis semmoinen mukava fiilis pitkän mittään sanomattoman kauden jälkeen. Vähän semonen olo, kuin lahjapaketin saaneena ja sisällöstä voi arvella 'heilauttamalla' pakettia. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että kuu vaikutti noin positiivisesti. Mulla se moukaroi syntymäkartan uranusta, ja fiilis ei ollut noin harmoninen, ei silti huonokaan, aika sekava vaan. Mutta aina jännä nähdä miten eri tavoilla sama ilmiö voi vaikuttaa ihmisiin.

    VastaaPoista