torstai 17. toukokuuta 2012

Vaihteeksi haastava päivä

Tämän päivän pääaspekti ei ole helpoimmasta päästä... Marsin ja khironin oppositio voi saada tasapainoisenkin ihmisen horjumaan hetkeksi. Mutta voimakkain vaikutus rajaantuu tähän päivään, joten vaikutus on onneksi vain väliaikainen.

Ihmiset ovat tänään tavallista alttiimpia loukkaantumaan tai vaihtoehtoisesti normaalia aggressiivisempia puolustaessaan omaa reviiriään. Henkinen loukkaantumisriski on tosiaan kohonnut, mikä paljastaa omat herkät alueet. Kaikilla on jokin alue, jonka suhteen he ovat tavallista herkkätunteisempia, usein ilman loogista syytä, mutta tällaiset päivät voivat ärsyttää kipupistettä yllättävästi. Toisaalta omien herkkyyksien tiedostaminen voi auttaa kehittämään jatkoa varten luovia tapoja purkaa niitä. Todellisuus on harvoin niin paha kuin omat pelot.

Jotkut ihmiset saattavat käyttäytyä hyökkäävästi tai aggressiivisesti. Oikeastaan kyse on samasta kuviosta kuin edellä, mutta osa reagoi siihen syyttämällä muita. Joskus kipu on helpompi ulkoistaa kuin ottaa siitä itse vastuu, mikä ei tietenkään auta pidemmän päälle. Toisaalta jos jokin arka aihe on odottanut pitkään käsittelyä tänään siihen voi löytyä yllättäen rohkeutta. Turhia ristiriitoja kannattaa  kuitenkin välttää.

Huomenna on parempi päivä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti