perjantai 18. toukokuuta 2012

Eklipsi lähestyy

Tämän kevään ensimmäinen eklipsi lähestyy koko ajan, ja se tuntuu jännittävältä. Eklipsit ovat aina mielenkiintoisia, mutta tämä osuu vastamerkkiini kaksoseen. Jännitystä voi olla erityisesti ilmassa jousimiesten ja kaksosten lisäksi neitsyillä ja kaloilla, koska eklipsi osuu kartan tärkeimmille alueille. Muille merkeille se ei välttämättä tunnu yhtä voimakkaalta, ja sitä voi olla vaikea erottaa tavallisesta uudestakuusta.

Tällä hetkellä eklipsit tosiaan muokkaavat erityisen vahvasti kaksosten ja jousimiesten elämää, mutta painopiste on siirtymässä skorppareiden ja härkien puolelle. Kaikki merkit saavat vuorollaan ylimääräisen annoksen muutosenergiaa.

Loppuviikko ennen eklipsiä näyttää onnekkaalta. Kuu siirtyy tänään iltapäivällä härän merkkiin, jossa se tekee lukuisia mukavia aspekteja ennen siirtymistä kaksoseen. Näyttää todella hyvältä.

Eklipsi on tarkka sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, mutta se vaikuttaa jopa useita päiviä etu- ja jälkikäteen. Tämä toukokuun eklipsi on muuten voimakkaampi kuin tuleva kesäkuun eklipsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti