lauantai 19. toukokuuta 2012

Toukokuun eklipsi

Tämän viikon sunnuntai-maanantai aamuyön uusikuu kaksosessa on samalla eklipsi, eli tässä tapauksessa auringon pimennys. Harmi, ettei se oikein näy Suomessa, ihan pohjoista lukuun ottamatta.


Tämä eklipsi näyttää hyvin voimakkaalta ja onnekkaalta. Sitä voimistavat jupiter ja merkurius. Eklipseihin liittyy kuitenkin usein voimakas tunnelataus, ja pohjimmiltaan positiivisetkin muutokset saattavat aiheuttaa stressiä. Tämä eklipsi vaikuttaa voimakkaimmin muuttuvien merkkien alussa syntyneisiin, eli alkupään kaksosiin, jousimiehiin, neitsyisiin ja kaloihin. Koska eklipsi on 0 astetta kaksosta, sen vaikutus ulottuu myös kiinteiden merkkien loppuun. Eli eniten se vaikuttaa tällä kertaa 15.-25.2., 16.-26.5., 18.-28.8. ja 18.-28.11. syntyneisiin.

Eklipsin vaikutus merkki merkiltä:
Kaksonen - eklipsi tarjoaa mahdollisuuden suuriin elämänmuutoksiin. Se voi poistaa hetkeksi estosi ja auttaa sinua seuraamaan vaistoasi. Tunnet ehkä yhtäkkiä olevasi valmis johonkin, mitä olet halunnut tehdä jo pitkään. Muutos kohdistuu erityisesti persoonallisuuteesi. Mutta kun löydät siitä jonkin uuden ulottuvuuden, sen vaikutus yltää kaikkialle elämääsi.
Rapu - mielenrauhaa ja henkistä tasapainoa on harvoin liikaa. Usein kun sen löytää, tapahtuu ennen pitkää jotain, mikä taas horjuttaa tasapainoa. Nyt sinulla on tilaisuus löytää tapa säilyttää ja lisätä mielenrauhaa myös pidemmällä tähtäimellä.
Leijona - eklipsi auttaa sinua löytämään elämääsi oman näköisiäsi ihmisiä. Teillä on yhteiset tavoitteet ja maailmankuva. Yhteisöllisyys auttaa myös sinua yksilönä.
Neitsyt - eklipsi muokkaa toiveitasi uran ja työn suhteen. Uskallat ehkä haaveilla rohkeammin enemmän itsesi näköisestä työstä tai ymmärrät muuten vain selkeämmin mitä haluat uraltasi, tulevaisuudeltasi ja muilta tavoitteiltasi.
Vaaka - uteliaisuutesi ja seikkailunhalusi herää. Löydät edelleen uusia mahdollisuuksia oppia ja kokea uutta. Erityisesti opiskelu ja matkustelu saavat tukea.
Skorpioni - tämä eklipsi auttaa selvittämään luottamusongelmia, mikäli ihmissuhteissasi on niitä. Se auttaa löytämään paremman tasapainon oman panoksesi ja muiden panoksen välille, jolloin odotuksenne kohtaavat paremmin.
Jousimies - ihmissuhteesi ovat muuttumassa. Ne saattavat laajeta alueille, joilla ne eivät ole ennen edes käyneet. Jotkut toiveesi ja odotuksesi muuttuvat, erityisesti kumppania koskevat. Suhteen status voi myös muuttua pian.
Kauris - eklipsi vaikuttaa toisaalta työrutiineihisi, toisaalta terveyteesi. Kumpi tahansa alue voi saada ylimääräistä motivaatiota. Olet eklipsin jälkeen tehokkaampi kuin aikoihin.
Vesimies - eklipsi tuo elämääsi luovaa energiaa. Joillakin se purkautuu harrastukseen, toisilla lapsiin. Uusi vauva voi ilmoitella tulostaan. Eklipsi tuo myös iloa elämääsi.
Kalat - eklipsi vaikuttaa perheeseen, kotiin ja menneisyyteen liittyvällä alueella. Saat ehkä uusia välähdyksiä menneisyydestä ja ymmärrät paremmin, miten se vaikuttaa tulevaisuuteesi ja tavoitteisiisi. Perhepiirissä tai kotona voi tapahtua jotakin mielenkiintoista.
Oinas - eklipsi vaikuttaa kommunikaatio- ja oppimissektorillasi. Ihmissuhteesi saattavat parantua entisestään. Uusia ajatuksia ja ideoita ehkä syntyy...
Härkä - eklipsi muokkaa rahatilannettasi, tulojasi ja ylipäänsä arvojasi. Se voi tuoda mahdollisuuden tienata enemmän tai se voi auttaa sinua kasvamaan henkisesti kohti parempaa itsekunnioitusta ja omanarvontuntoa. Tai hieman molempia.

Eklipsi vaikuttaa voimakkaasti myös nousumerkin kautta, joten sitä koskeva kohta kannattaa myös lukea. Toissijaisesti se vaikuttaa myös kuumerkin ja muiden planeettojen kautta. Mutta aurinko- ja nousumerkki ovat tärkeimmät alueet.

Kesäkuussa on muuten toinen uusikuu kaksosessa. Vuoteen mahtuu usein 13 uuttakuuta, koska ne esiintyvät hieman useammin kuin kalenterikuukauden välein. Tänä vuonna "ylimääräinen" uusikuu osuu kaksoseen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti