maanantai 26. syyskuuta 2011

Uusikuu Vaa'assa

Huomenna tiistaina on viikon tärkein tapahtuma eli uusikuu vaa'assa, josta ei tule ihan helppoa: aurinko ja kuu ovat vastakkain uranuksen kanssa ja lisäksi tiukassa neliössä plutoon...


Yleensä uusikuu tuo mahdollisuuksia, mutta nyt ne ovat lähinnä haasteita. Toimivien ratkaisujen löytäminen voi viedä jonkin aikaa. 

Varsinkin johtavilla merkeillä on kovat paineet. Vaa'an lisäksi kauriit, oinaat ja ravut tuntevat sen stressinä työssä, kotona tai ihmissuhteissa. Huonolla tuurilla useampikin alue voi näyttää pettävän alta. Tällä hetkellä on peräti viisi taivaankappaletta vaa'assa, joten vaaoilla (myös nousu-vaaoilla) on selvä etu puolellaan. Heitä ei voi olla huomaamatta nyt. Kaikkien merkkien on muistettava olla kohteliaita, huomaavaisia ja harkitsevaisia sekä diplomaattisia, mikäli aikovat selvitä tämän uudenkuun paineista. 

Muuttuvilla merkeillä eli kaksosella, neitsyellä, jousimiehellä ja kaloilla paineet vaikuttavat raha-asioihin ja luovuuteen. Rahan tai ajan puute voi estää tärkeitä virkistäviä harrastuksia. Myös ongelmat itseluottamuksen suhteen voivat ankeuttaa elämää turhaan.

Kiinteillä merkeillä uusikuu vaikuttaa kommunikointiin ja terveyteen. Härkä, leijona, skorpioni ja vesimies saattavat löytää uusia tapoja pitää huolta itsestään. Opiskelu voi hidastua sairastelun takia. Tai rutiinit voivat haitata luovuutta.

Onneksi uusikuu on positiivisessa sekstiilissä marsiin, mikä varmistaa sen, että kaikilla merkeillä riittää energiaa ongelmiensa ratkaisuun!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti