perjantai 23. syyskuuta 2011

Syyspäiväntasaus

Tänään on syyspäiväntasaus. Tästä eteenpäin yöt pitenevät ja päivät lyhenevät. Harmi. Nytkin on jo tarpeeksi hankala päästä sängystä ylös. En todellakaan ole syksy-ihminen. Ottaisin milloin vain mieluummin lämmintä kuin kylmää ja valoisaa mieluummin kuin pimeää...

Astrologisesti syyspäiväntasaus on sama kuin auringon siirtyminen vaakaan. Vaaka-kuukausi kestää 23.9.- 23.10. Aurinko vaa'assa on hyvin sosiaalinen ajanjakso. Nyt kannattaa varata aikaa kavereille tai kumppanille. Merkkinä vaaka on sosiaalinen ja diplomaattinen. Vaaka pyrkii yleensä löytämään tasapainon eri asioiden välille, usein itsensä ja muiden. Siksi vaaka on myös vakavien, kahdenkeskisten ihmissuhteiden merkki.

Tasapaino on nyt oleellista kaikille. Elämään kannattaa etsiä mahdollisimman mukava tasapaino eri asioiden välille: työ ja koti, oma elämä ja parisuhde, lasten harrastukset ja omat harrastukset jne. Siinä riittääkin hommaa ja haastetta kaikille koko kuukaudeksi. :)

Vaaka hallitsee myös taiteita ja esimerkiksi kaunokirjallisuutta. Siksi nyt on hyvä aika mennä vaikka siihen taidenäyttelyyn, johon on jo pitkään aikonut... Ja lukea kaikki mielenkiintoiset kirjat, joita kesällä ei ehtinyt. Mitäpä muuta tällaisella sadesäällä tekisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti