sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Täysikuu kaloissa jatkuu....

Täysikuu-juttu merkeittäin jäi kesken, kun kävin viimeistä kertaa tänä kesänä stadikalla uimassa ja sen perään veljen synttärikahveilla. Nyt se jatkuu uusin voimin... :)

Täysikuu on tosiaan paljon energisempi ja tunteellisempi kuin uusikuu. Se paljastaa asioita. Kertoo mitä elämässä on meneillään ja missä pisteessä kulloinkin olemme.... 

Kalat
Täysikuu on omassa merkissäsi, joten sinulle se kertoo mitä henkilökohtaisessa elämässäsi tapahtuu. Oletko tyytyväinen itseesi? Oletko löytänyt elämääsi ne asiat, joita tarvitset nykyisessä elämäntilanteessasi...?   

Oinas 
Mielenrauha on yllättävän tärkeää. Sen avulla hankalatkin asiat hoituvat helpommin. Tämä täysikuu kertoo, missä tilassa mielesi on, ja miten voit löytää lisää sisäistä tasapainoa.

Härkä
Täysikuu kertoo millaisia ystävyyssuhteesi ja kaveripiirisi ovat nykyään, ja millaisia ne voisivat olla parhaimmillaan. Se voi myös paljastaa salaisen haaveesi... 


Kaksonen
Saat selvemmän kuvan kuin aikoihin siitä, mihin urasi tai muut tulevaisuudennäkymät ovat sinua viemässä. Se voi olla juuri mitä haluat, tai ehdit ainakin tehdä tarvittavat muutokset.

Rapu
Kaikki kaipaavat välillä uusia näköaloja ja lisää väriä elämään. Tämä täysikuu kertoo miten toteutat toiveesi... Ehkä matkustelemalla, tai mielenkiintoisilla kursseilla? 

Leijona
Kukaan ei viihdy aina yksin. Nyt selviää, mitä asioiden jakaminen ja intiimit suhteet sinulle merkitsevät... Ja miten jakamalla ja luottamalla ihmissuhteista saa enemmän irti...

~L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti