torstai 22. syyskuuta 2011

Saturnuksen ja pluton yhtymän paluu

Kirjoitin alkuvuodesta "ylimääräisestä 30-kriisistä", joka koskee 70-luvun loppupuolella syntyneitä. Se tuli uudestaan hyvin ajankohtaiseksi itselleni. Pluto sijaitsee kartallani 18 asteessa vaakaa. Muilla samoihin aikoihin syntyneillä se on parin asteen tarkkuudella samassa kohdassa, koska pluto liikkuu hyvin hitaasti. Toisaalta ihan tarkalla ajankohdalla ei ole edes väliä, koska kyseinen kriisi tai käännekohta on kehittynyt hitaasti ja pitkään. Itse tunnen sen pullonkaulana, josta pitäisi päästä läpi, vaikken oikein tiedä miten.

Tämä yhtymä voi selittää monia ongelmia, joita nyt tuntuu tutuilla riittävän...

Syntymäkartan pluton huonesijainti kertoo, millä alueella kriisi vaikuttaa voimakkaimmin. Itselläni se osuu 10. huoneeseen, joka edustaa uraa. Erittäin osuvasti. En tiedä tällä hetkellä mihin suuntaan pitäisi edetä, ja universumi tuntuu pitävän kosmista piiskaa ylläni, etten jymähdä paikoilleni. Olen kaiken hässäkän keskellä unohtanut tarkkailla, miten yhtymä on vaikuttanut niiden ystävien, joille se on jo tapahtunut, elämään.

Ja yhtymä tulee toistumaan, niin kuin useimmat asiat astrologiassa, mutta vasta melkein kolmenkymmenen vuoden kuluttua, joten sitä ei tarvitse ihan pian kokea uudestaan...

Sama kuvio oli itselläni myös vuoden 1982 huhtikuussa. En kyllä muista siitä mitään. Sanotaan, että varhaisimmat vakavat transiitit vaikuttavat vanhempien kautta, mutta en tähän hätään muista mitä heillekään on silloin tapahtunut.

Planeettojen epäsäännöllisen liikkeen takia on hankala antaa tarkkoja aikoja eri vuosina syntyneiden ihmisten transiiteille. Pluto siirtyi vaakaan 1970-luvun alussa, minkä takia saturnuksen transiitti vaakaan vaikuttaa parin kolmen vuoden ajan voimakkaasti 1971-1983 syntyneisiin. 1971-1978 syntyneiden osalta vaikutus alkaa olla ohi tai huipentuu juuri nyt. Myöhempänä jaksona syntyneet kokevat sen voimakkaimpana vuoden sisällä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti