keskiviikko 30. kesäkuuta 2021

Heinäkuun 2021 horoskooppi: Luovuuden kuukausi

 Kesäkuu oli monella tapaa kivikkoinen. Onneksi heinäkuu näyttää ihan erilaiselta! Heinäkuussa on omat mutkansa, mutta ne ovat pikkuruisia verrattuna kesäkuuhun. Ilo ja luovuus näkyvät heinäkuun horoskoopissa.

Rapu ja leijona vaikuttavat

Heinäkuussa suuri osa lähiplaneetoista liikkuu ravussa ja leijonassa. Aurinko on ravussa kolme ensimmäistä viikkoa heinäkuusta ja sen jälkeen leijonassa. Merkurius on kaksosessa heinäkuun ensimmäiset 10 päivää, sen jälkeen ravussa ja kuun lopussa vielä pari päivää leijonassa.

Venus liikkuu leijonassa heinäkuun kolme ensimmäistä viikkoa ja siirtyy sitten neitsyeen. Mars vaikuttaa leijonassa melkein koko heinäkuun. Se siirtyy vasta kuun viimeisiksi päiviksi neitsyeen. Eli planeetat vaikuttavat yhdessä ja erikseen ravussa ja leijonassa suunnilleen koko heinäkuun, mikä värittää heinäkuun horoskooppiakin. 

Ravulle ja leijonalle yhteistä on luovuus ja elämänilo. Ne vievät kumpikin omalla tavallaan lapsuuden kesiin ja leikkeihin. Parhaimmillaan ne muistuttavat siitä, miten aikuisenakin voi heittäytyä ja nauttia olostaan. Merkeillä on eroakin. Siinä missä rapu on usein perhekeskeinen ja nostalginen, leijona on taas riehakkaampi ja haluaa kokea asioita suuressa mittakaavassa. Heinäkuussa koemme molempia teemoja sekaisin!

Heinäkuun horoskoopin haasteet

Vaikka yleisilmapiiri on hyvä, heinäkuun horoskooppi on täynnä pieniä kompastuskiviä... neliöt ja oppositiot ilmaantuvat vähän väliä. Niiden tehtävä on oikeastaan hidastaa asioita ja näyttää, missä on parannettavaa. Lomakuukauden aikana ne voivat aiheuttaa muutoksia suunnitelmiin ja joskus erimielisyyksiä. 

Itse asiassa heinäkuu alkaa Marsin ja Saturnuksen oppositiolla 1.7.2021 ja samalla viikolla on myös Marsin neliö Uranukseen ja auringon neliö Khironiin 4.7.2021. Lomalle jäädessä työkiireet saattavat eskaloitua, esimerkiksi, tai omat ja läheisten toivomukset loman sisällöstä ovat erilaisia. 

Kuun aikana on myös leppoisia kuvioita, mutta hankalat kuviot dominoivat, koska monet hitaat planeetat ovat neliössä ja oppositiossa ravun ja leijonan merkkeihin. Nämä kuviot ovat onneksi lyhytkestoisia: yleensä ne vaikuttavat vain 1-2 päivää. 

Heinäkuun horoskoopissa näkyy luovuus ja ilo


Uusikuu ja täysikuu heinäkuussa

Heinäkuussa on uusikuu ravussa 10.7.2021 ja täysikuu vesimiehessä 24.7.2021. 

Uusikuu ravussa luo uusia mahdollisuuksia kodin ja perheen suhteen. Se antaa henkistä voimaa ja edistää esimerkiksi luovuutta. Uusikuu on kolmiossa Neptunukseen ja sekstiilissä Uranukseen. Sillä on paljon parantavaa voimaa ja se voi auttaa kohentamaa suhteita perheen ja suvun sisällä. Uusikuu on myös väljästi oppositiossa Plutoon, eli ihmiset saattavat olla jossain tilanteissa painostavia, vaikkeivat tarkoittaisi sitä. 

Täysikuu vesimiehessä on sosiaalista aikaa. Se auttaa nauttimaan erilaisten ihmisten tapaamisista ja kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämisestä. Tällä kertaa täysikuu osuu Pluton ja Saturnuksen väliin, eli sosiaalisilla tapahtumilla voi olla kaikenlaisia rajoituksia. Kannattaa miettiä kesämenojen plussia ja miinuksia tarkkaan. Mikä oikeastaan on erilaisten riskien arvoista ja mikä ei....?

****

Heinäkuun horoskooppi näyttää monella tapaa lupaavalta, vaikka heinäkuussa on useita yksittäisiä kivikkoisia päiviä.

Ihanaa kesää!
~ LiisaEi kommentteja:

Lähetä kommentti