tiistai 1. kesäkuuta 2021

Kesäkuun 2021 horoskooppi: Käännekohtia

Kesäkuun horoskooppi sisältää paljon erilaisia astrologisia tapahtumia. On toinen eklipsi toukokuisen kaveriksi, Merkurius jatkaa perääntymistään ja Saturnuksen ja Uranuksen neliö pakottaa miettimään uusia vaihtoehtoja.  

Yleistunnelma näyttää käytännölliseltä, jopa raskaalta. Toisaalta näyttää siltä, että kesäkuussa on mahdollista selvitellä solmuun menneitä asioita, ja päästä siten jatkossa mukavammin eteenpäin! 

Kesäkuu on kaksosten kuukausi

Kesäkuun horoskooppi tuo muutoksia erityisesti kaksosille. Aurinko liikkuu kaksosten merkissä kolme ensimmäistä viikkoa. Merkurius perääntyy kaksosessa ensin kolmea viikkoa ja sen jälkeen se taas etenee kaksosessa. Kaksonen on puhelias ja liikkuva merkki, joka nauttii vaihtelusta. Meillä kaikilla on kaksosta jossain päin karttaa. Voit katsoa omalta kartaltasi, missä kaksosen merkki sijaitsee. Tämä alue on aktivoitunut varsinkin kesäkuun ensimmäiset viikot. 

Kesäkuun uusikuu on myös eklipsi, eli auringonpimennys, joka vaikuttaa tällä kertaa kaksosessa ja vauhdittaa muutoksia kaikkien kaksosten elämässsä!

Eklipsi eli auringonpimennys kaksosessa 10.6.2021

Kesäkuun horoskoopin ehkä tärkein yksittäinen tapahtuma on auringonpimennys kaksosessa. Eklipsi kaksosessa muuttaa yleisellä tasolla ajattelua. Ajatukset eivät ole vain ajatuksia, vaan ne vaikuttavat myös tunteisiimme ja stressitasoon. Auringonpimennys kaksosessa vaikuttaa myös arkipäiväisiin sosiaalisiin suhteisiin ja kommunikaatioon. 

Eklipsillä on kaksi merkittävää aspektia eli yhteyttä muihin planeettoihin. Se muodostaa kolmion Saturnukseen ja neliön Neptunukseen. Kolmio Saturnukseen tuo vakautta ja pysyvyyttä viestintään ja ihmissuhteisiin. Se auttaa myös luomaan hyödyllisiä kontakteja. Neliö Neptunukseen sen sijaan nostaa esiin ristiriidan henkisten ideaalien ja arkisen elämän välillä. Se myös sekoittaa informaatiota ja hämärtää faktoja. 

Eklipsi kaksosessa voi vaikuttaa myös sisarusten väleihin. Elämäntilanteesta riippuen se voi tuoda sisarukset lähemmäs toisiaan tai viedä eri suuntiin elämässä. Tämä eklipsi voisi kuvata esimerkiksi tilannetta, jossa sisko tai veli muuttaa pois yhteisestä lapsuudenkodista, jolloin välit väistämättä muuttuvat. 

Saturnus vastaan Uranus

Toinen kesäkuun horoskoopin erikoiskuvio on Saturnuksen ja Uranuksen neliö. Neliö on tarkka 15.6.2021, mutta se tuntuu koko kesäkuun ajan. Neliöt ovat hankalimpia perusaspekteja. Ne kuvaavat tilanteita, joissa kaikkea ei voi saada. Samalla tarvitaan usein selkeää luopumista jostakin vanhasta ja kunnon suunnanmuutosta. 

Saturnus kuvaa työtä ja tavoitteita. Uranus kuvaa idealismia ja muutostarvetta. Nämä teemat taistelevat nyt toisiaan vastaan. Työelämässä tarvitaan suuriakin muutoksia, mutta ne vievät aikaa. Neliöt nostavatkin esiin muutostarpeen, mutta eivät välttämättä ratkaisuja. Todella pitävien ratkaisujen löytäminen voi viedä jopa pari kolme vuotta, kunnes Saturnus ja Uranus tulevat sekstiiliin suhteessa toisiinsa. Lyhyen aikavälin ratkaisuja löytyy varmasti paljon nopeammin.

Kesäkuun horoskooppi tuo muutoksia kaksosille

Muut kesäkuun kuviot

Kesäkuun lopussa on useita tärkeitä tapahtumia. Ensinnäkin aurinko siirtyy rapuun 21.6.2021. Tästä alkaa rauhallisempi kausi, jolloin painopiste on yksityisessä elämässä, omassa jaksamisessa ja palautumisessa. Monet viihtyvät vanhojen tuttujen kanssa, joko sukulaisten tai vanhojen ystävien. Kausi voi myös olla nostalginen. 

Merkurius lopettaa perääntymisen 23.6.2021. Käytännön asiat helpottuvat ja suunnitelmat pitävät paremmin paikkansa. On taas turvallista tehdä suurempia hankintoja ja suunnitelmia. 

Saturnus tekee sekstiilin Khironiin 24.6.2021. Tämä kuvio tuo välitöntä helpotusta Saturnuksen ja Uranuksen neliön jälkeen. Se auttaa näkemään, että kaikki menneet asiat eivät ole kiinnipitämisen arvoisia. Sekstiili auttaa tekemään rauhan menneiden ongelmien kanssa ja myös etenemään paremmasta mielentilasta käsin. 

Kesäkuun lopussa on täysikuu kauriissa samoin 24.6.2021. Se auttaa näkemään miten työ ja yksityinen elämän vaikuttavat toisiinsa. Saako jompikumpi liikaa tai liian vähän huomiota? Se näyttää myös miten omat tavoitteet etenevät. Oletko tyytyväinen suuntaan, johon olet menossa? Kuu kauriista tekee tarkan sekstiilin Jupiteriin. Se auttaa löytämään mielenkiintoisia vaihtoehtoja ja ratkaisuja, jos tarvitset niitä.

*****

Ihanaa kesää kaikille!
~ LiisaEi kommentteja:

Lähetä kommentti