maanantai 30. syyskuuta 2013

Lokakuun taivaanmerkit

Heips,
joskus elämä muuttuu vauhdilla, nytkin niin nopsaan, etten ole ehtinyt edes tarkistaa mitkä transiitit vauhdittavat nyt omaa elämää.... Tavoitteena on palata mahdollisimman pian normaaliin kirjoitusrytmiin täällä blogin puolella, mutta se voi viedä vielä jonkin aikaa. Nyt tarkastellaan joka tapauksessa lokakuun taivaanmerkkejä. :)

Lokakuun alussa on pienempiä haasteita, kun aurinko tekee 2.-3. päivä neliön plutoon ja opposition uranukseen. Suuret muutokset tuntuvat silloin hankalilta, ehkä pelottaviltakin. Epävarmat fiilikset pysyvät ilmassa kuitenkin vain pari päivää ja luultavasti vain itseluottamuksesi horjuu hetkellisesti. Tai et olekaan niin päättäväinen kuin haluaisit olla.

5.10. on jo uusikuu vaa'assa. Se tuo uusia mahdollisuuksia ja alkuja ihmissuhderintamalla. Se sopii hyvin myös viihdyttämiseen ja viihtymiseen. Aika on sosiaalista ja sopuisaa. Sen jälkeiset päivät sopivat hyvin myös kodin ja oman ulkonäön kohentamiseen. Valmistaudu nauttimaan elämästä kaikilla aisteilla.

Eklipsit tulevat taas. Tämän parin ensimmäinen eklipsi ilmaantuu 19.10. Eklipsit merkkaavat ja vauhdittavat yleensä tärkeitä elämänmuutoksia. Se aktivoi nyt kaikkien kartalla oinaan merkin.

21.10. alkaen merkurius perääntyy taas. Silloin voi tulla ongelmia elektroniikan tai kommunikaation kanssa. Kannattaa muutenkin säilyttää silloin joustavat aikataulut, koska yllätyksiä on ilmassa.

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti