sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Uusi viikko

Hei,
tämä alkava viikko tuo helpotuksen moniin asioihin. Tiistai on tärkeä päivä. Mars palaa vihdoinkin oikeaan kulkusuuntaansa kaksi ja puoli kuukautta (!) kestäneen perääntymisensä jälkeen. Merkurius perääntyy vain kolme ja puoli viikkoa kerrallaan, mutta tekee sen useammin. Ei ihme jos voimat ovat nyt loppu. Tiistai voi olla myös kriittinen päivä. Energiat voivat olla hyvin korkealla tai tippua pohjalukemiin. Pelkään pahoin jälkimmäistä.... Varsinkin urheillessa kannattaa käyttää runsaasti maalaisjärkeä ja pitää syke matalana. Myös sosiaalisissa suhteissa kannattaa olla varpaillaan tiistaina. Vahinkojen paikkaaminen voi viedä paljon enemmän aikaa kuin niiden välttäminen. Apatian loppu häämöttää jo ihan lähellä! Enää pari päivää....

Viikolla tapahtuu muutakin mukavaa. Keskiviikkona 21.5. aurinko siirtyy kaksosen merkkiin. Auringon vaihto merkistä toiseen muuttaa elämän painopistettä ja usein piristää sitä. Aurinko kaksosissa lupailee helppoa, sosiaalista ja uteliasta aikaa. Se piristää kaikenlaisia ihmissuhteita. Todellakin kaikenlaisia, ei välttämättä niitä tärkeimpiä... Mutta se edistää ennakkoluulotonta ja puolueetonta kommunikointia, mistä on hyötyä kaikissa suhteissa. Elämä näyttää myös aikaisempaa kevyemmältä seuraavat neljä viikkoa.

Ja lauantaina koittaa viikon paras päivä. Silloin jupiter ja saturnus ovat todella hyvissä väleissä keskenään. Koko viikko ennen sitä ja muutama päivä sen jälkeen ovat todella onnekkaita kaikille vesimerkeille. Nyt kannattaa tehdä jotakin unelmiensa eteen. Tiistain jälkeen mahdollisuudet onnistua ovat paljon suuremmat kuin muina aikoina. Muutkin kuin vesimerkit hyötyvät tietenkin. Muiden vain on yleensä vaikeampi kuunnella intuitiota ja luottaa vaistoonsa. Mutta se kannattaa nyt. Onnistumiset voivat tapahtua pitkälti tunnetasolla, mutta se voi johtaa aivan uusiin sfääreihin myös konkreettisesti. Tunteet ovat nyt kuitenkin avain onneen!

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti