torstai 9. helmikuuta 2017

Eklipsi leijonassa 11.2.2017

Heips!
Tämän vuoden ensimmäinen eklipsi on pian täällä.... Minusta eklipsit ovat yksiä tärkeimpiä ja jännittävimpiä muutosindikaattoreita astrologiassa. Ne ovat liittyneet moneen henkilökohtaiseen mullistukseen, joiden jälkeen elämä on aina muuttunut tyydyttävämmäksi ja mukavammaksi, vaikka se ei ole koko ajan siltä tuntunut... Joka tapauksessa eklipsit vievät eteenpäin!

Tämä eklipsi osuu leijonan merkkiin. Leijona liittyy asioihin, joista nautimme ja olemme ylpeitä. Se kuvaa yksilöllisyyttämme. Se muuttaa tai syventää suhdettamme näihin asioihin. Se liittyy myös lapsiin ja luovuuteen, eli joillekin voi tulla niihin liittyviä yllätyksiä. :) Eklipsi on loistavasti aspektoitunut muihin planeettoihin. Se muodostaa sekstiilin jupiteriin sekä kolmion saturnukseen ja uranukseen. Kolmio osuu tulimerkkeihin, jotka edustavat yksilöllisiä omainaisuuksiamme ja vapautta. Tuli liittyy myös aloitekykyyn, eli nyt on helppoa saada asioita alulle ja liikkeelle.

Lisäksi kartalla on lähestyvä venuksen ja marsin yhtymä. Se tuo romanttisia mahdollisuuksia eklipsille, vaikkei siihen ihan suoraan liitykään...

Tällä eklipsillä on todellista potentiaalia lisätä itseluottamusta ja elämäniloa. Mutta helppojen aspektien takia ilon tai hyödyn maksimointi vaatii myös keskittymistä. Ilman tietoista suuntautumista mahdollisiin onnistumisiin ja iloisiin elämyksiin ne jäävät helposti mukaviksi, mutta nopeasti unohtuviksi. Varaudutaan vaihteeksi parhaimpaan eikä pahimpaan! :)

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti