keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Helmikuun taivaanmerkit: eklipsikausi

Helmikuu on vuoden 2017 ensimmäinen eklipsikuukausi! Eklipsit liittyvät nopeisiin ja joskus erikoisiin muutoksiin, erityisesti jos ne osuvat omaan aurinkomerkkiin tai nousumerkkiin. Tällä kertaa varsinkin leijonien ja kalojen kannattaa olla tarkkoina. Eklipsit vaikuttavat voimakkaasti myös näiden vastamerkkeihin vesimiehiin ja neitsyisiin.

Ensimmäinen eklipsi on lauantaina 11. helmikuuta leijonassa. Se on samalla täysikuu eli kuun pimennys. Tämä eklipsi muodostaa lukuisia hyviä aspekteja muihin planeettoihin. Miltä kuulostaa sekstiili jupiteriin ja kolmiot saturnukseen ja uranukseen? Eklipsillä on harvoin parempia aspekteja! :) Kumma kyllä, hyviä ja helppoja aspekteja on joskus vaikeampi hyödyntää kuin rankempia aspekteja. Me ihmiset olemme usein sillä tavalla laiskoja, että kun asiat sujuvat sopivan hyvin, ei oikein jaksa tavoitella enempää. Nyt kuitenkin kannattaa olla ahne ja miettiä mitkä kaikki asiat voisivat olla paremmin. Hyväkin työ voi muuttua paremmaksi. Ihana ihmissuhde voi parantua edelleen. Ja niin edelleen.... Positiivinen visualisointi voi tuoda nyt isoja muutoksia.

Toinen eklipsi tulee sunnuntaina 26. helmikuuta. Se tapahtuu kaloissa ja on samalla uusikuu eli auringonpimennys. Tämän eklipsin kartalla taas on paljon enemmän ristiriitoja kuin edellisen. Eklipsin kanssa yhtä aikaa vaikuttaa jupiterin opposition marsiin ja uranukseen. Joskus tarvitsemme kitkaa saadaksemme muutoksia aikaan ja tässä sitä on tulossa. Eklipsin kanssa taas vaikuttavat yhdessä neptunus ja merkurius. Se näyttää todella mielikuvituksen rajat, hyvässä ja pahassa. Ideat nousevat syvältä alitajunnasta.

Kuulostaa ehkä siltä, että ensin tulee "hyvä" eklipsi ja sitten "paha" eklipsi. Onneksi mikään ei ole ihan niin yksioikoista. Joka tapauksessa molemmat eklipsit ovat voimakkaita ja tuovat mahdollisuuden nopeisiin muutoksiin.

Jännittävää helmikuuta!

3 kommenttia:

 1. Nyt ideoimaan ja tekemään, vaikka onhan tässä uudistumisprosessi jo meneillään :). Leijona nouseva vesimies iloitsee jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulle on tulossa täydellisiä eklipseja, ja vielä lisää syksyllä!

   :)

   Poista
  2. Mukava kuulla, mielenkiinnolla odottelen tulevia :). Kiitos vastauksestasi ;).

   Poista