keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Eklipsi kaloissa 26.2.2017

Eklipsit tulevat yleensä kahden tai joskus jopa kolmen eklipsin sarjoissa kaksi kertaa vuodessa. Pian on tämän vuoden ensimmäisen eklipsiparin toisen eklipsi vuoro. Vuoden ensimmäinen eklipsi oli lauantaina 11.2. leijonassa. Onko se myötä tapahtunut jotain mielenkiintoista sinulle tai lähipiirissäsi...? Vaikutus on voimakkain aurinkoleijonilla ja nousuleijonilla sekä aurinkovesimiehillä ja nousuvesimiehillä.

Tämä tulevan sunnuntain eklipsi on kaloissa ja lisäksi yhtymässä neptunukseen ja merkuriukseen. Se vie syvälle alitajuntaan, mielikuvitukseen ja unimaailmaan. Kenelle tahansa luovuuden kanssa toimivalle tämä on todellinen siunaus. Mutta enpä haluaisi täyttää vaikka veroilmoitusta näissä transiiteissa.... ;) Varaa aikaa uneksimiselle, syvältä mielestä löytyy jotakin tärkeää.... Arjessa on paljon tärkeää, jota ei huomaa, jos on liikaa suoritettavaa. Tämä eklipsi kutsuu rentoutumaan ja antautumaan, eikä sen tarvitse kestää pitkään, mutta kannattaa varata joku tavallista pidempi lepo- tai virkistystauko itselle.

Tämä eklipsi saattaa tuntua paljon dynaamisemmalta kuin edellinen eklipsi, koska ilmassa on myös haastavia aspekteja, jotka pakottavat toimimaan ja ottamaan kantaa, toisin kuin helpommat, virtaavat aspektit. Samaan aikaa vaikuttaa myös jupiterin oppositio uranukseen ja marsiin, lisäksi kaikki kolme ovat neliössä plutoon. Onneksi neliö sentään on avautumassa, eli sen vaikutus on heikkenemässä.

Oppositiota ja neliöitä vastaan ei kannata nyt taistella, vaan antaa universumille tilaisuus auttaa parhaansa mukaan. Tiedättehän, miten usein se täydellinen asunto, tai työpaikka, tai ihmissuhde löytyy juuri, kun on päättänyt antaa periksi ja lopettaa etsimisen. Ainakin itselleni on usein käynyt niin. Silloin universumi saa tilaisuuden täyttää elämäsi puuttuvan aukon rauhassa. Kannattaa kokeilla silloin, kun ei tiedä miten jatkaa.

Seuraavat eklipsit tulevat muuten elokuussa, vesimiehessä ja leijonassa! :)

~ L
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti