keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

*Maaliskuun taivaanmerkit*

Hei!
Vihdoinkin maaliskuu ja eklipsit ovat ohi tällä erää. Niiden vaikutukset voivat toki ulottua kuukausienkin päähän... Huomasitteko, miten energiat olivat jumissa eklipsien välissä? Tuntui, ettei mikään oikein edistynyt. Ihan kuin merkurius olisi perääntynyt... Joka tapauksessa jälkimmäinen pimennys päästi energiat taas virtaamaan, ja nyt niillä on jo hyvä vauhti päällä. :)

Maaliskuun tärkein astrologinen ilmiö on venuksen perääntyminen. Se perääntyy nyt 4.3.2017-15.4.2017. Venus perääntyy vain puolentoista vuoden välein, eli harvoin. Venus hallitsee ihmissuhteita, kauneutta ja elämäniloa. Näillä elämänalueilla kannattaa edetä varovasti seuraavien viikkojen aikana.

Muuten maaliskuu jakaantuu kahteen hyvin erilaiseen osaan: aurinko liikkuu kaloissa melkein kolme ensimmäistä viikkoa ja siirtyy oinaaseen 20.3. Kevätpäiväntasaus on astrologian uusivuosi! Maaliskuun alku on vielä lepokautta. Silloin kannattaa kerätä voimia, tarvittaessa tehdä rauha menneiden asioiden kanssa, rentoutua ja haaveilla. Kun aurinko siirtyy oinaaseen, energiataso nousee luonnollisesti. Samoin aloitekyky paranee.

Jupiter on aktiivinen maaliskuun alussa ja lopussa. Perjantaina 3.3. se on oppositiossa uranukseen. Päivä voi tuoda yllätyksiä ihmissuhteissa. Riippuu ihan tilanteesta ovatko ne positiivisia vai negatiivisia.... Onneksi omalla myönteisellä asennoitumisella tilannetta voi auttaa kummasti. Torstaina 30.3. jupiter muodostaa neliön plutoon. Työ tai muut velvollisuudet tuntuvat haittaavan sosiaalista elämää. Tai toisin päin. Pieniinkin ongelmiin kannattaa etsiä parempi ratkaisu, jotta ne eivät kasva suuriksi.

Mukavaa maaliskuuta!
~ Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti