perjantai 3. maaliskuuta 2017

Venus perääntyy oinaasta kaloihin

Merkurius perääntyy monta kertaa vuodessa (siis 3-4 kertaa), mutta venus ei peräänny edes joka vuosi. Venus perääntyy noin 18 kuukauden välein, eli puolentoista vuoden välein. Eri planeettojen perääntymisillä on paljon yhteistä. Planeetan oman elämänalueen projektit eivät välttämättä etene normaalisti. Erityisesti aivan uudet alut eivät onnistu toivotusti. Koko elämä ei pysähdy, mutta yhden alueen tapahtumat saattavat turhauttaa....

Onneksi planeetat perääntyvät yleensä eri merkeissä. Tällä kertaa venus perääntyy ensin oinaassa ja sitten kaloissa 4.3.-15.4.2017. Eli oinaat ja kalat voivat tuntea perääntymisen voimakkaimmin. Erityisesti oinaan merkin alkupuolella syntyneet ja kalojen merkin lopussa syntyneet. Venus siirtyy oinaasta kaloihin 3.4. Eli maaliskuussa venuksen perääntymisen tuntevat voimakkaimmin oinaat ja oinaiden lisäksi vaa'at, ravut ja kauriit. Huhtikuussa se vaikuttaa eniten kaloihin sekä myös neitsyisiin, kaksosiin ja jousimiehiin.

Venus hallitsee avioliittoa ja muitakin ihmissuhteita. Sen perääntyessä ei kannata karata naimisiin tai kihlautua. Eräs ystäväni meni naimisiin vuosia sitten venuksen perääntyessä ja erosi tasan kahdeksan vuotta myöhemmin venuksen perääntyessä täsmälleen samassa merkissä ja asteissa. Toki ihmiset erovat muutenkin, täydellistä aikaa avioitumiselle tai muullekaan ei ole olemassa. Mutta juuri venuksen perääntyminen asettaa ylimääräisiä haasteita ihmissuhteille. Sama pätee uusien suhteiden aloittamiseen. Tämä kausi ei ole sille kovin hedelmällinen. Poikkeuksena saattaa olla palaaminen yhteen eksän kanssa, mutta takeita senkään onnistumisesta ei ole. Yleensä ihmiset erovat hyvästä syystä. Sen sijaan tämä kausi voi auttaa saamaan jonkin vaivaamaan jääneen suhteen vihdoinkin päätöksen. Siinä venuksen perääntyminen auttaa luonnollisella ja myönteisellä tavalla.

Perääntyminen saattaa rasittaa hyviä ja elinvoimaisiakin suhteita. Ja vaikutukset eivät rajoitu pelkästään romanttisiin suhteisiin, vaan ihmissuhteisiin yleisemminkin. Pintaan saattaa nousta jo aikoinaan hautautuneita ongelmia. Perääntymiskausi on monella tavalla hyvää aikaa vanhojen ongelmien eliminoimiseen. Siinä kannattaa kuitenkin olla varovainen, koska asioita voi tulla pohdittua liian pitkään tai liian intensiivisesti venuksen perääntyessä. Ja mahdollisista ongelmista kannattaa jutella jonkun puolueettoman ihmisen kanssa, eikä sen ihmisen, jonka kanssa on ongelmia. Kyse on nyt omasta näkökulmasta ongelmiin, eikä ongelmista sinänsä. Ja liika yrittäminen pahentaa niitä. Eli käsittele asioita, joita tarvitsee käsitellä, mutta älä etsi väkisin vastauksia juuri nyt. Useimmat tilanteet parantavat itse itsensä, kun venus joidenkin viikkojen päästä palaa oikeaan suuntaansa!

Ollaan oikein kärsivällisiä itsemme ja muiden kanssa! (voi kun tämän muistaisi aina itsekin ;) )

~ L


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti