sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Täysikuu neitsyessä

Tänään on täysikuu neitsyessä, eli aurinko on tällä hetkellä kaloissa ja kuu sitä vastapäätä neitsyen merkissä. Täysikuu on usein aktiivista ja tunteellista aikaa, koska aurinko ja kuu korostavat vastakkaisia asioita elämässä. Vastakkaisissa merkeissä elämän vastakohtaisuudet korostuvat!

Kuu neitsyessä luo tarkan ja järjestelmällisen mielialan. Se kaipaa kipeästi elämään järjestystä, jonkin verran kuriakin. :) Neitsyen merkkiin littyy terveyteen, hyvinvointiin ja elämän hallintaan liittyvät asiat. Nyt kaikilla on tilaisuus luoda uutta järjestystä ja uudistaa omia tai perheen rutiineja. Aika voi innostaa myös siivoukseen, järjestelyyn ja kierrätykseen.

Toisaalta aurinko on tällä hetkellä tunteellisessa ja intuitiivisessa kalojen merkissä. Tulee tarve tasapainottaa mielitekoja harkinnalla. Kaikki impulssit eivät ole meille hyväksi, vaan välillä täytyy miettiä onko niiden takana tarve paeta tai vältellä jotakin vai ovatko ne oikeasti elämää parantavia ideoita.... Siinähän se ongelma yleensä on... Impulssit ja intuitio voivat tuntua jopa voimakkaammilta silloin, kun ne tulevat vääristä syistä. Hyvät impulssit tulevat yleensä rauhallisina hetkinä. Sen sijaan ahdistus ja stressi ohjaavat usein huonoihin ratkaisuihin, joista tulee lisää stressiä. Siksi on tärkeää varata itselle tarpeeksi aikaa rauhoittumiseen erityisesti silloin, kun tuntuu, että aikaa ei ole. Ristiriitaista, mutta sitä täysikuun aika on.

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti