keskiviikko 11. tammikuuta 2017

2017 hitaiden planeettojen vaikutus

Hitaat planeetat ja niiden väliset suhteet luovat vuoden ominaisvärin, koska nopeammat tekijät aurinko, kuu, merkurius, venus ja myös mars ehtivät vaikuttaa kaikissa merkeissä vuoden mittaan. Mars on oikeastaan väliinputoaja, koska joskus se juuttuu yhteen merkkiin jopa puoleksi vuodeksi ja joskus taas kiitää merkkien läpi... Joka tapauksessa jupiter, saturnus, uranus, neptunus ja pluto liikkuvat niin hitaasti, että ne ehtivät vaikuttaa jossakin aurinkomerkissä koko vuoden, tai jopa vuosikymmenen.

2017 Jupiter on ison osan vuodesta vaa'assa. Siellä se auttaa kehittämään kaikkia ihmissuhteita. Se auttaa niin parisuhteissa kuin muissakin tärkeissä ihmissuhteissa, vaikka kollegoiden kesken. Jos uusi suhde syntyy, se on molemmille hauska ja hyödyllinen, jupiter pitää siitä huolen. :) Lisäksi se auttaa kehittämään tasa-arvoa ja myös diplomaattisia taitoja. Ylipäänsä on tavallista helpompi ymmärtää muita ihmisiä ja ottaa heidät huomioon. Jupiter siirtyy muuten skorpioniin lokakuussa 2017, siinä skorppareille jotakin mukavaa odotettavaa....

Jupiter ja uranus ovat mielenkiintoisissa väleissä koko vuoden, koska ne ovat vastamerkeissä ja lähellä oppositiota suurimman osan ajasta. Tämä on klassinen "uhka vai mahdollisuus?" -asetelma. Jupiter vaa'assa kannustaa ihmissuhteisiin ja sosiaaliseen kanssakäymiseen. Uranus oinaassa sen sijaan keskittyy kunkin omiin yksilöllisiin tarpeisiin ja ideoihin. Mutta oppositio sisältää aina mahdollisuuden tasapainoon. Omat ja muiden tarpeet täytyy tasapainottaa useamman kerran tämän vuoden aikana. Yksi kerta ei varmasti riitä....

Saturnus on jousimiehessä melkein vuoden 2017 loppuun. Sieltä se muodostaa kolmion uranukseen ja sekstiilin jupiteriin. Molemmat aspektit tuovat helposti käytettäviä mahdollisuuksia. Pidän erityisesti näistä saturnuksen kontakteista, sillä vaikka suuressa mittakaavassa monet saturnuksen tuomat muutokset näyttävät negatiivisilta, nämä aspektit auttavat kasvamaan vaikeuksien yli.


Saturnus on onneksi ohittanut neliöaseman neptunukseen kaloissa, mikä loi ristiriitoja vielä edellisen vuoden aikana. Nyt saturnus kuitenkin kohtaa neliössä khironin, jota ei lasketa pääplaneettoihin, vaikka sen vaikutuksen yleensä tuntee. Siitä tarkemmin vaikutuksen lähestyessä.

Pluto on edelleen kauriissa, jossa se on vaikuttanut jo monta vuotta. Siitä olen kirjoittanut jo aikaisemmin (löytyy selailemalla vanhoja tekstejä plutolla merkattuna). Pluto ja jupiter muodostavat neliön keväällä, mutta se ei onneksi ole kovin pitkävaikutteinen.


Tässäpä aluksi, palaan asiaan heti tilaisuuden tullen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti