Liisa


Kaikki alkoi aurinkomerkkiastrologiasta! 


Luin aikoinaan muutamia kirjoja astrologiasta ja olin koukussa heti, vaikken oikein ymmärtänyt miten astrologia voi toimia. Esimerkiksi Linda Goodmanin kirja Sun signs eli Aurinkomerkit avasi oven uuteen maailmaan. Siellä asiat eivät tapahtuneet sattumalta, vaan ihmisten käytöstä ja muitakin tapahtumia pystyi ymmärtämään ja ennakoimaan astrologian avulla.

Olen siis pitkälle itseopiskellut astrologi. Kuitenkin brittiastrologin Sue Tompkinsin kurssi vuonna 2004 oli minulle tärkeä käännekohta. Astrokurssin aikana sekalaisista tiedoista muodostui looginen kokonaisuus.

Jousimiehenä rakastan opiskelua. Opiskelin Helsingin yliopistossa Japanin tutkimusta, koska rakastan kieliä ja filosofioita. Tiedän, että se kuulostaa kovin stereotyyppiseltä jousimieheltä. Myönnän, että minulla on useampikin planeetta jousimiehen merkissä. Siksi tiedänkin, että astrologia toimii. Oma astrologinen karttani on siitä elävä todiste.

Olen erityisen kiinnostunut ihmissuhdeastrologiasta. Astrologialla on valtavan paljon annettavaa helpottamaan kaikenlaisia ihmissuhteita. Yleensä astrologiaa käytetään aluksi rakkaussuhteiden ymmärtämiseen, mutta se auttaa kaikissa ihmisten välisissä suhteissa kotona ja työpaikalla. Astrologia selittää miksi jotkut horoskooppimerkit tuntuvat jotenkin tutuilta tai helpoilta ja joidenkin kanssa on vaikeampi tulla toimeen.

Astrologian lisäksi minua kiinnostavat monet asiat, kuten lukeminen, leipominen, uiminen, jooga (tällä hetkellä yin-jooga), meditointi, reiki ja käsityöt, muutamia mainitakseni... Perheeseeni kuuluu miehen (kauris) lisäksi 3 lasta (rapu, oinas ja neitsyt) ja 2 kissaa (skorpioni ja härkä). Olen työskennellyt kääntäjänä sekä opettajana niin aikuisten kuin lastenkin parissa. Astrologiaa olen tehnyt aktiivisesti vuodesta 2011, jolloin perustin tämän Taivaanmerkit-blogin. Sen lisäksi olen pitänyt luentoja ja kirjoittanut Suomen astrologisen seuran jäsenlehteen Astro Logokseen. Nyt uutena aluevaltauksena ovat syksyllä 2018 alkavat astrologian alkeiskurssit ja viikonloppukurssit Vantaan aikuisopistossa!

<3 Liisa