sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Viikon 41 Taivaanmerkit -viikkohoroskooppi

Tämän viikon horoskooppi lupaa uusia alkuja, mutta myös joitakin ristiriitoja. Uusikuu vaa'assa tuo uutta energiaa ihmissuhteisiin yleisesti ja tietenkin myös parisuhteisiin. Lisäksi se helpottaa uusien ihmissuhteiden syntymistä. Toisaalta keskellä viikkoa ilmassa on useita neliöitä, jotka jarruttelevat ja hidastavat asioita. Viime viikolla kaksi kääntyvää, ja siksi pysähtynyttä, planeettaa hidastivat kaikkea mahdollista. Neliöt ovat onneksi erilaisia energioiltaan. Nekin jarruttavat, mutta ovat samalla ratkaisukeskeisiä, joten toivottavasti keskeneräiset työt saavat uutta puhtia.

Viikon 41 astrologiset kuviot

  • Tiistaina 9.10.2018 Uusikuu vaa'an merkissä tuo uusia alkuja ja mahdollisuuksia ihmissuhteisiin. Toimivatkin suhteet kaipaavat välillä uutta virtaa, jota tämä uusikuu tuo. 
  • Keskiviikkona 10.10.2018 Merkurius siirtyy skorpioniin ja muodostaa opposition Uranukseen. Skorpionissa ajattelu syvenee ja keskittyy tärkeimpiin asioihin. Mikä on tärkeää riippuu tietenkin ihmisestä. Oppositio tuo jonkun yllättävän, uuden näkökannan tai idean.
  • Torstaina 11.10.2018 Venus muodostaa neliön Marsiin, mikä haastaa erityisesti parisuhteita. Ihmiset eivät ole jatkuvasti tyytyväisiä rooleihinsa, vaan haluavat välillä haastaa tai laajentaa niitä... 
  • Perjantaina 12.10.2018 Aurinko on neliössä Plutoon, mutta Merkurius muodostaa mukavan sekstiilin Saturnukseen. Neliö kyseenalaistaa työhön liittyvät paineet ja tavoitteet. Ehkä samat asiat voisi saavuttaa jotenkin mukavammin ja helpomminkin? Sekstiili auttaa löytämään positiivisia ratkaisuja!
Viikonlopuksi tähdet taas rauhoittuvat. Syksyn pimetessä pienetkin lepotauot ovat tervetulleita. Jaksetaan sinnitellä vielä tämä viikko näiden neliöiden keskellä, sillä loppukuu näyttää paljon leppoisammalta.... Odottelen jo innolla kauniita pimeneviä iltoja viinilasillinen kädessä … Nekin ovat tulossa!

Ihanaa viikkoa kaikille aurinkomerkeille neliöistä huolimatta!
~ Liisa

*** Lokakuun horoskooppi on edelleen ajankohtainen: Lokakuun Taivaanmerkit -kuukausihoroskooppi

Viikon 41 Taivaanmerkit -viikkohoroskooppi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti