keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Marraskuun Taivaanmerkit -kuukausihoroskooppi

Marraskuusta on tulossa astrologisesti mielenkiintoinen kuukausi. Paljon asioita tapahtuu, eikä niitä ole helppoa luokitella hyviksi tai pahoiksi. Tässä kuussa meillä on paljon vaikutusvaltaa siihen, miten asiat pidemmän päälle järjestyvät....

Jupiter siirtyy jousimieheen

Marraskuun astrologinen päätapahtuma on ehdottomasti Jupiterin merkinvaihdos. Jupiter vaihtaa merkkiä kerran vuodessa, ja vaikuttaa siis vuoden kerrallaan kuhunkin aurinkomerkkiin. Kun se palaa kotimerkkiinsä jousimieheen, monet asiat loksahtavat paikoilleen. Kotimerkissään planeetta on nimittäin vahvimmillaan, ja tulevasta vuodesta on hyötyä kaikille aurinkomerkeille, muillekin kuin jousimiehille. 

Jupiterin tulevasta siirtymästä on tullut jo pari juttua blogiin, ja lisää on tulossa... Edellisiin juttuihin pääset nopeimmin tämän viikon horoskoopin kautta: Viikon 44 Taivaanmerkit -viikkohoroskooppi


Muita marraskuun merkinvaihdoksia

Jupiterin lisäksi useat planeetat vaihtavat merkkiä marraskuussa, eli erilaiset elämänalueet vilkastuvat ja myös eri aurinkomerkit korostuvat. Joillakin aurinkomerkeillä paine kasvaa, ja joillakin se laskee. Paine voi olla hyväkin asia, sillä se saa tekemään ratkaisuja.

Uranus palaa härästä oinaaseen muutamaksi kuukaudeksi. Härät ovat saaneet keväästä saakka esimakua muutoksista, joita seuraa tulevina vuosina. Nyt härät saavat hengähdystauon. Toisaalta oinaat voivat viimeistellä viime vuosien sosiaalisia ja ideologisia muutoksia. Maaliskuun 2019 alussa Uranus siirtyy pysyvästi härän merkkiin, eikä palaa oinaaseen enää vuosikymmeniin.

Mars siirtyy vihdoinkin kaloihin. Se on nimittäin seikkaillut pitkään vesimiehen ja kauriin merkeissä, ja myös perääntynyt niissä kesällä. Nyt mars liikkuu normaalisti eteenpäin ja vaihtaa merkkiä suunnilleen joka toinen kuukausi.

Aurinko vaihtaa merkkiä joka kuukausi, ja marraskuussa se siirtyy skorpionista jousimieheen. Aurinko vaikuttaa skorpionissa ensimmäiset kolme viikkoa ja lataa skorpionit uudella energialla uutta auringonpaluuta varten. Sitten se siirtyy Jupiterin perässä jousimieheen marraskuun viimeiseksi viikoksi. 

Planeetat vaihtavat merkkiä ja uudet elämänalueet korostuvat


Venus etenee taas, mutta Merkurius perääntyy

Osa meistä, luultavasti isokin osa, odottaa innolla, että Venus lopettaa perääntymisensä ja palaa taas oikeaan suuntaansa. Venus on perääntynyt jo lokakuun alusta. Perääntyminen loppuukin 16.11.2018. Mutta samana päivänä Merkurius alkaa taas perääntyä. Aika epäreilua... varsinkin kun kesällä Mars ja Merkurius perääntyivät yhtä aikaa. 

Onneksi Merkuriuksen perääntyminen on harmittomin mahdollinen näistä kaikista perääntymisistä. Se on se pienin piru. Se voi aiheuttaa ongelmia bussien tai aikataulujen kanssa, mutta harvoin mitään vakavaa. Silti aikamoinen jekku universumilta yhdistää tällä tavalla Venuksen eteneminen ja Merkuriuksen perääntyminen....

Venus on vaa'an merkissä kääntyessään marraskuussa ja Merkurius on jousimiehessä. 

Uusikuu skorpionissa ja täysikuu kaksosessa

Uusikuu on kuukauden alussa, keskiviikkona 7.11.2018. Se on täsmälleen skorpionin merkin puolivälissä eli 15 asteessa skorpionia. Uusikuu vaikuttaa erityisen voimakkaasti noin viisi päivää sitä ennen tai sen jälkeen syntyneisiin skorpioneihin. Tämä uusikuu kuvaa jotakin, mitä tarvitsemme ollaksemme onnellisia, mutta emme välttämättä myönnä edes itsellemme. Itsetutkiskelu tuo nyt mielenrauhaa.

Täysikuu on päinvastoin vilkkaassa ja uteliaassa kaksosen merkissä. Se tuo keveyttä raskaaseen syksyyn. Jousimies on periaatteessa optimistinen merkki, mutta silläkin on heikot hetkensä, kun usko ihmisiin ja tulevaisuuteen horjuu. Silloin täysikuu kaksosen merkissä auttaa palauttamaan sopivan perspektiivin. Ja tuomaan mukavia sosiaalisia kohtaamisia. 

Uusikuu Skorpionissa ja täysikuu Kaksosessa rytmittävät marraskuuta.

Marraskuun tärkeät päivämäärät:

Marraskuussa on niin paljon liikennettä eri merkkien välillä, että tuntuu kätevimmältä koota niistä oma listansa:
  • Uranus siirtyy oinaaseen tiistaina 6.11.2018
  • Uusikuu skorpionissa keskiviikkona 7.11.2018
  • Jupiter siirtyy jousimieheen torstaina 8.11.2018
  • Mars siirtyy kaloihin torstaina 15.11.2018
  • Venus lopettaa perääntymisensä ja Merkurius alkaa perääntyä perjantaina 16.11.2018
  • Aurinko siirtyy skorpionista jousimieheen torstaina 22.11.2018
  • Täysikuu kaksosessa perjantaina 23.11.2018
  • Auringon yhtymä Jupiteriin ja Merkuriukseen ma - ti 26.-27.11.2018

Parhaat transiitit viimeisenä!

Säästin joitakin hyviä uutisia postauksen loppuun! Kuun lopussa on pari loistavaa päivää, kun Aurinko kohtaa sekä Jupiterin että Merkuriuksen maanantaina ja tiistaina 26.-27.11.2018. Päivät antavat viitteitä uusista mahdollisuuksista oppia, kasvaa ja menestyä seuraavien 12 kuukauden aikana, eli olkaa silloin tarkkoina!

Marraskuussa tapahtuu yllättävän paljon, vaikka suuria ja kohtalokkaita kuvioita ei olekaan taivaalla. Monet asiat kuitenkin muuttuvat. Saamme pian lisää tuli-energiaa, jota tarvitaan aina uusiin alkuihin!

Odotatko sinä jo innolla Venuksen perääntymisen päättymistä tai Jupiterin merkinvaihtoa? 

Ihanaa marraskuuta kaikille!
~ Liisa
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti