sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Viikon 43 Taivaanmerkit -viikkohoroskooppi


Tällä viikolla on taas täysikuu! Tuntuu siltä, että edellinen täysikuu valvotti meitä ihan hiljattain...

Tämä täysikuu osuu härän merkkiin ja on täynnä mielenkiintoista symboliikkaa. Perääntyvä Venus on lähellä aurinkoa ja Uranus on ihan kuun kohdalla. Uranus on yllätysten planeetta, joten se liikkuu mielellään vastavirtaan, mutta täysikuun kohdalla se paljastaa joitakin suunnitelmia, joita sillä on meneillään olevalle härkä-kaudelleen.

Uranus härässä -kaudesta on julkaistu keväällä omat juttunsa. Ne kannattaa lukea nyt uudestaan, jos haluat varautua täysikuuhun paremmin, sillä täysikuu aktivoi Uranuksen:
Uranus siirtyy härän merkkiin ,
Uranuksen transiitti Härässä 2018 - 2026: Oinas - Neitsyt  ja
Uranus Härän merkissä vuosina 2018 - 2026: Vaaka - Kalat


Viikon astrologiset aspektit

  • Maanantai 22.10.2018 Merkuriuksen sekstiili Plutoon tuo syvällisiä oivalluksia omista tarpeista ja kyvyistä.
  • Tiistai 23.10.2018 Aurinko siirtyy kuukaudeksi skorpioniin ja intensiivinen matka omiin tarpeisiin alkaa. Aurinko skorpionissa tuo lisää ymmärrystä siitä mitä todella tarvitsemme ja haluamme. Ne eivät aina ole sama asia kuin mitä luulemme haluavamme... 
  • Keskiviikko 24.10.2018 Täysikuu härässä ja auringon oppositio Uranukseen, eli täysikuu on yhtymässä Uranukseen härän merkin alkumetreille. Elämä tuo jännittäviä muutoksia alkumerkin härille ja muille mahdollisuuden muuttaa taloudellista statusta nopeasti.
  • Perjantai 26.10.2018 Aurinko kohtaa perääntyvän Venuksen skorpionin merkin alussa, eli perääntyminen on tasan puolivälissä. Päivän mittaan saattaa selvitä mikä on tämän perääntymisen henkinen viesti sinulle.
  • Sunnuntai 28.10.2018 Aurinko muodostaa sekstiilin Saturnukseen, mikä tuo tarpeellista palautetta jostakin työasiasta tai vastuutehtävästä. Onneksi palaute näyttää positiiviselta.

Viikon 43 Taivaanmerkit -viikkohoroskooppi
Viikon päätapahtuma on selvästi täysikuu härässä! Onneksi loppuviikosta on upeita, joskin maltillisempia transiitteja, jos täysikuu osoittautuu rasittavaksi. Ainakin se vaikuttaa hyvin intensiiviseltä...

Ihanaa viikkoa kaikille aurinkomerkeille!
~ Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti