maanantai 17. maaliskuuta 2014

Edessä rauhallinen viikko

Hei,
elämme rauhallisempaa kautta kuin aikoihin. Maailma näyttää selkeältä ja seesteiseltä seuraavat päivät. Tämä viikko näyttää harvinaisen tyyneltä. Tällainen viikko on hyvä aika kaikenlaisten omien tavoitteiden edistämiseen, koska haittaavia vaikutteita ei juuri ole. Kaikilla on varmasti jonkinlaisia ikuisuusprojekteja, joiden kimppuun kannattaa käydä nyt, kun tähdet luovat rauhallisen ilmapiirin. Tai tottakai ajan voi käyttää hyödyllisesti myös lepäilemällä. Tästä viikosta on helppo nauttia, joko aktiivisesti tai leppoisammin. Yleensä tapahtumat riuhtovat suuntaan tai toiseen, ja myös myönteiset muutokset luovat tunnemyrskyjä, mutta nyt omaa energiaa ja samalla omaa elämää on helppo hallita, kun muita voimakkaita vaikutteita ei ole.

Huomenna tiistaina ilmassa on mukavia yllätyksiä, kun venus ja uranus yhdistävät voimansa. Päivä voi olla muuten vain harvinaisen miellyttävä, tai ystävät voivat aiheuttaa mukavan yllätyksen. Elämästä on helppo nauttia. Ilmapiiri suosii erityisesti ystävyyssuhteita, mutta siitä voi olla hyötyä myös romanttisessa mielessä... ;)

JA torstaina aurinko siirtyy oinaaseen. Silloin alkaa uusi kasvukausi, niin sielullisesti kuin ruumiillisestikin! Vielä muutama päivä aikaa vain sulatella edellisen vuoden tapahtumia ja nauttia unelmista. Sitten elämän tahti taas kiihtyy joksikin aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti