maanantai 10. maaliskuuta 2014

Viikon kohokohdat

Hei taas!
Tähän viikkoon mahtuu monta kohokohtaa. Huomenna tiistaina tosin on synkeämpi päivä. Maailma saattaa näyttää vaativammalta kuin se onkaan. Mutta sitten valaistuu... Torstaina ja perjantaina on helppoja, kannustavia aspekteja ja sunnuntaina paistaa lempeä täysikuu. Mikäpä olisi sen mukavampaa?

Olemme todellakin ansainneet tällaisen helpon väliviikon. Viimeisen reilun viikon aikana on ollut ilmassa monenlaisia täyskäännöksiä. Mielialat ja tilanteet ovat muuttuneet nopeasti, joillakin radikaalisti, niin että on ollut vaikea pysyä perässä mitä todella tapahtuu ja mitä itse kukin oikeasti haluaa. Nopeimmat käännökset ovat nyt takana, ja itse asiassa koko loppukuu näyttää leppoisalta verrattuna tämän maaliskuun ensimmäiseen kolmannekseen. Eli elämä voittaa.

Muistakaa, että painopiste on vielä kymmenen päivää palautumisessa ja lepäilemisessä sekä menneestä irtautumisessa. Uusi aktiivinen kausi alkaa vasta 20. maaliskuuta, kun on kevätpäiväntasaus auringon siirtyessä kaloista oinaaseen. Siihen asti, uneksikaa ja laiskotelkaa....! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti