lauantai 15. maaliskuuta 2014

Työteliäs täysikuu neitsyessä

Huomenna sunnuntaina on taas täysikuu, tällä kertaa neitsyen merkissä. Aurinko kulkee tällä hetkellä kaloissa ja kuu on täysin vastakkaisella puolella, heijastamassa auringon valoa. Se luo voimakkaan kontrastin, täysikuun energiaa, joka voi olla innoittavaa tai hermostuttavaa, kiinnostavaa ja vaikuttavaa. Joka kerta hieman erilaista.


Täysikuu on tällä kertaa helppo, mutta samaan aikaan jotenkin ahkera. Saturnus tukee sekä kuuta että aurinkoa kauniissa kulmassa. Neitsyttäysikuu auttaa yhdistämään unelmat ja todellisuuden. Se luo sillan käytännöllisyyden ja mielikuvituksen välille. Se auttaa toteuttamaan toiveita konkreettisella, kestävällä tavalla. Usein haaveet ja käytäntö ovat liian kaukana toisistaan. Nyt on mahdollista haaveilla paremmasta maailmasta ja löytää pieniä, helppoja tapoja elää sitä jo käytännössä.

Täysikuu hemmottelee erityisesti maa- ja vesimerkkejä. Neitsyille se paljastaa jotain tärkeää, erityisesti suhteesta muihin ihmisiin. Tämä on vuoden ainoa täysikuu neitsyen omassa merkissä ja se auttaa ymmärtämään paremmin itseä ja sitä kautta myös muita tärkeitä ihmisiä elämässä. Kauriilla se selkeyttää ajattelua ja kommunikaatiota. Se kasvattaa uteliaisuutta ja herättää myös halun matkustaa. Se auttaa myös järjestämään ajan paremmin ja käytännöllisemmin. Härillä tämä täysikuu kuvastaa lapsia ja luovuutta. Se voi kertoa uutisia lapsista tai tärkeästä henkilökohtaisesta projektista. Se auttaa myös tuomaan uutta iloa elämään. 

Vesimerkeillä tämä täysikuu liittyy erityisesti erilaisiin ihmissuhteisiin. Kaloja se auttaa saamaan paremman yhteyden elämänkumppaniin. Se helpottaa myös muita tärkeitä, läheisiä ihmissuhteita. Rapuja se auttaa nauttimaan enemmän jokapäiväisistä kontakteista. Voit tutustua uusiin kivoihin naapureihin. Tai nauttia tavallista enemmän koulu- tai työkavereista. Se parantaa myös suhteita sisaruksiin. Skorpioneilla täysikuu valaisee ystävyyssuhteita. Se auttaa niitä kukoistamaan uudella tavalla. Se tuo myös lisää iloa harrastuksiin.

Ilmamerkeillä täysikuu kuvastaa tunne-elämän eri puolia. Vaaoilla täysikuu vaikuttaa syvällä alitajunnassa. Se kutsuu lepäämään ja palautumaan. Se auttaa myös luottamaan omaan sisäiseen vaistoon. Vesimiehillä se tuo lisää läheisyyttä ja luottamusta kumppaniin. Se selkeyttää yhteisiä arvoja ja aktiviteetteja. Se valaisee myös yhteisiä raha-asioita ja yhteiselämää muutenkin. Kaksosilla täysikuu valaisee kotia ja perhettä. Kotiin liittyy lepääminen, ja se auttaa myös tasapainottamaan työn ja kodin erilaisia vaatimuksia.

Tulimerkeillä tämä täysikuu liittyy erityisesti työhön ja myös raha-asioihin. Jousimiehillä se paljastaa tämän hetkiset tavoitteesi ja kuvailee mihin kunnianhimosi suuntautuu nyt. Tavoitteet muuttuvat pikkuhiljaa ja täysikuu auttaa sinua huomaamaan missä olet nyt. Oinailla täysikuu liittyy työn ja muunkin elämän rutiineihin, arkiseen puurtamiseen. Toistatko turhaan vanhoja kuvioita, olisiko aika päivittää aikataulut ja tiputtaa turhat hommat pois? Leijonilla täysikuu kuvastaa tuloja ja rahavaroja. Se näyttää tämänhetkisen taloudellisen tilanteesi, mikä ei ehkä ole niin hyvä kuin toivoisit, muttei myöskään niin huono kuin pelkäät. Täysikuu ohjaa myös parempiin ratkaisuihin.

Muistakaa, että universaali lepokausi jatkuu vielä muutaman päivän, täysikuusta huolimatta, ja elämä saa ihan pian uutta virtaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti