torstai 20. maaliskuuta 2014

Kevätpäiväntasaus eli aurinko oinaaseen!

Tänään on kevätpäiväntasaus ja eräänlainen astrologinen uusivuosi. Päivä ja yö ovat hetken aikaa yhtä pitkät, mutta päivät pitenevät nyt nopeasti. Talvi on vihdoinkin päättynyt. Elämä saa uutta virtaa ja ihan uusi kasvukausi alkaa!

Seuraavat neljä viikkoa ovat aktiivisia, jopa levottomia. Ihmiset ja luonto haluavat ottaa talven aikana lepäämiseen kuluneen ajan nopeasti takaisin. Tai ennemminkin, jos olet latautunut tarpeeksi huolellisesti, sinulla riittää nyt virtaa uusien asioiden aloittamiseen. Jos kiirehdit varsinkin viime kuussa liikaa, et ehkä olekaan nyt valmis uuteen kauteen, vaan olet vain osittain palautunut. Kaikella on tarkoituksensa, niin lepokausilla kuin toiminnallakin, ja toivottavasti olet nyt valmis toimintaan!

Kevätpäiväntasaus ei ole vain alku keväälle ja yhdelle vuoden aktiivisimmasta kuukausista, vaan se on alku koko seuraavan vuoden syklille. Vuoden mittaisen matkan aikana on paljon erilaisia vaiheita. Tämä on yksilöllistä ja henkilökohtaista aikaa. Tämä on oikea hetki miettiä omia tavoitteitasi. Mitä sinä itse tarvitset ja haluat?

Kompromissien tai yhteistyön aika tulee paljon myöhemmin. Nyt kunkin täytyy tehdä vain oma toimintasuunnitelma. Omat tavoitteet tarkentuvat erityisesti 30.3., kun on uusikuu oinaassa. Kuka sinä haluat olla tänä vuonna? Elämä on yhtä muutosta toisensa perään, ja kevätpäiväntasaus on loistava aika ottaa suunta kohti uutta, ihanampaa elämää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti