keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Sähäkkä uusikuu ravussa

Huomenna torstaina on vuoden ainoa uusikuu ravussa. Se on vuoden paras aika uudistaa perhesuhteita ja tehdä kodista mukava lepopaikka. Ravun merkki liittyy myös turvallisuudentunteeseen ja ravintoon, joten uusikuu on hyvä aika parantaa molempia. Turvallisuus ja mukavuus ovat tällä hetkellä aliarvostettuja, kun huomio keskittyy yleensä tuloksiin. Rentoutumalla perusteellisesti silloin tällöin voi onneksi päästä vielä parempiin tuloksiin, eli kannattaa varata sillekin aikaa. Ja läheisille ihmisille.... :)


Yleensä uusikuu ravussa on ihanan lempeä, mutta tällä kertaa siihen liittyy joitakin komplikaatioita. Se heijastelee yhä keväällä virallisesti päättynyttä uranus-pluto-neliötä, joka järkytti monien perusturvallisuutta. Uusikuu tuo mahdollisuuden rakentaa asioita uudelleen, yhä kestävämmälle pohjalle, mutta ensin täytyy tehdä rauha viime vuosien ja erityisesti viime kevään tapahtumien kanssa.

Mars ja merkurius ovat uudenkuun läheisyydessä. Ne tuovat toiminta- ja ajatusenergiaa. Nyt sitä voi olla liikaakin, joten muut ihmiset voivat ärsyttää tahattomasti. Samalla oppositio plutoon kuumentaa tunteita. Hetken aikaa tilanne voi tuntua todella tukalalta, mutta se ei kestä kauan. Myös ratkaisut ovat ihan nurkan takana.

Kaikesta huolimatta uusikuu tuo myös mukavia hetkiä perheen ja rakkaiden parissa!

1 kommentti: