perjantai 24. heinäkuuta 2015

Venus perääntyy....

Venus perääntyy paljon harvemmin kuin esimerkiksi merkurius. Merkurius perääntyy noin kolme kertaa vuodessa eli neljän kuukauden välein. Venus sen sijaan perääntyy puolentoista vuoden välein. Siksi kausi on melko harvinainen ja mielenkiintoinen. Venus liittyy elämästä nauttimiseen, rahaan ja rakkauteen sekä kauneuteen. Sen perääntyessä samat asiat joutuvat harkittavaksi uudelleen. Toisaalta varsinainen perääntymiskausi ei ole hyvä aika tehdä päätöksiä vaikka rakkaussuhteen suhteen. Kausi sopii parhaiten tarkkailuun ja tutkiskeluun. Päätökset toimivat paremmin, jos ne tehdään perääntymisen päätyttyä.

Venus perääntyy ensin viikon neitsyessä ja sitten leijonassa lopun aikaa. Kausi alkaa 25.7.2015 ja loppuu 6.9.2015 eli se kestää yhteensä noin kuusi viikkoa. Siihen pätevät suurin piirtein samat säännöt kuin merkuriuksen perääntymiseen, mutta teemat muuttuvat. Venus liittyy romantiikkaan, joten menneisyydestä saattaa ilmestyä vanhoja rakastettuja. Joskus muistoja löytyy muuten vaan vaikka siivotessa. Kausi voi hyvinkin tuoda mielenrauhaa, kun vanhat suhteet näkee suuremmassa mittakaavassa, miten ne ovat kaikki vaikuttaneet siihen millaisia ihmisiä meistä on tullut. Kaikki kokemukset myös valmistavat meitä vielä parempiin suhteisiin jatkossa. Joskus se voi herättää henkiin vanhan suhteen, mutta se on harvinaista, koska yleensä suhteiden päättymiseen on ollut hyvä syy.

Jos kausi nostaa esiin ongelmia nykyisessä suhteessa, niihin kannattaa suhtautua kärsivällisesti. Ne saattavat olla oireita käsittelemättömistä asioista aiemmissa suhteissa. Ja päätöksiä suhteen jatkosta kannattaa välttää, koska omat tunteet ja myös toisen tunteet saattavat muuttua ja kasvaa huomattavasti tulevien viikkojen aikana.... Matka vie syvälle omiin tunteisiin ja tarpeisiin, ja se näyttää mitä sinä tarvitset nykyään nauttiaksesi elämästä.

~ L

1 kommentti:

  1. minulla suorastaan teeman mukaisesti loppuu avioeron harkinta-aika elokuun puolessavälissä Ja vanhat asiat saa sitten unohtaa ja kääntää katseen parempaan

    VastaaPoista