keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

~Heinäkuun taivaanmerkit~

Heinäkuu alkaa onnellisissa merkeissä. Venus ja jupiter kohtaavat iloisessa ja leikkisässä leijonassa. :) Ja huomenna aurinko tekee kolmion neptunukseen, mikä tuo unelmat lähemmäksi todellisuutta...

Ylipäänsä heinäkuussa on paljon keveitä, kesäisiä transiitteja. Muutamia mutkiakin on matkassa.... Tarkalleen kuun puolivälissä on peräkkäin muutama haastava päivä. Arki ehkä muistuttaa itsestään kesken lomien.

Heti huomenna tiistaina 2.7.2015 on täysikuu kauriissa. Se muistuttaa tasapainon etsimisestä suorittamisen ja palautumisen sekä yksityisen ja julkisen roolin välillä. Uusikuu ravussa on 16.7.2015. Se auttaa löytämään uusia tapoja nauttia perheestä ja läheisistä sekä rentoutumaan entistä tehokkaammin. Kuun lopussa on vielä toinen täysikuu, tällä kertaa vesimiehessä 31.7.2015.

Alkukuusta elämän painopiste on perheessä ja suvussa, yksityisessä elämässä, kotiympyröissä sekä palautumisessa. Loppukuusta energia on ulospäinsuuntautuneempaa. Silloin korostuu leikkiminen, pelaaminen ja uuden kokeileminen. Loppukuu on sosiaalisempi ja herkästi innostuva.

Loppukuusta venus lähtee perääntymään. Kausi kestää 25.7.- 6.9.2015. Venus perääntyy puolentoista vuoden välein eli kausi on melko harvinainen. Silloin kykymme kokea kauneutta ja nauttia ihmissuhteista ja elämästä muuttuu joksikin aikaa. Parhaimmillaan elämä syvenee ja muuttuu entistä merkityksellisemmäksi. Joskus kausi tuo esiin ihmissuhteissa muhivia ongelmia, mutta pienemmät ongelmat yleensä tasoittuvat omalla painollaan.

~ Ihanaa kesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti