torstai 2. heinäkuuta 2015

2015 Täysikuu kauriissa

Heips,
tässä kellutaan vielä onnekkaassa venuksen ja jupiterin yhtymässä.... Muuten tämä täysikuu voisi tuntua haastavalta... Tavallaan täysikuut ovat aina haastavampia kuin uudetkuut, koska niissä yhdistyy kaksi aivan erilaista energiaa, joista molemmat ovat yhtä tärkeitä. Täysikuut muistuttavat elämän monipuolisuudesta ja usein monimutkaisuudesta.


Täysikuut ovat erilaisia. Tällä kertaa aurinko on ravussa ja kuu kauriissa. Ravun merkki liittyy yksityiseen elämään ja turvallisuudentunteeseen. Kauris sen sijaan haasteisiin ja velvollisuuksiin ja omaan rooliin yhteiskunnassa. Aikaisemmin merkit liittyivät suoraan sukupuoleen. Rapu edusti kotiäitiä, joka huolehti asioista kotona ja kauris miestä, jonka työ oli kodin ulkopuolella. Nyt kaikkien täytyy tehdä vähän kaikkea, naiset ja miehet jakavat vastuut ja velvollisuudet, ja kaikkien täytyy tasapainoilla eri roolien välillä. Täysikuu nostaa esiin kysymyksiä, jotka ovat nyt sinulle ajankohtaisia. Se kertoo nautitko elämästä niin kotona kuin sen ulkopuolella, vai onko se jotenkin epätasapainossa.

Täysikuun kartalla on paljon upeita aspekteja, mutta myös pari huolestuttavaa. Mars on yhtymässä aurinkoon ja kuu plutoon. Siksi se voi paljastaa sisäisiä valtataisteluja. Asiat tulevat esiin todella voimakkaasti. Tunteet voivat kuumentua... Joissakin asioissa on paljon kasvuvaraa ja ne voivat herättää ahdistusta. Kotielämä näyttää kaipaavan enemmän spontaaniutta ja itsenäisyyttä. Työmaailma taas syvällisempää merkitystä. Kysymykset näyttävät sellaisilta, että niitä on parempi käsitellä yksin kuin muiden kanssa.

Kuulla ja auringolla on myös ihanat aspektit neptunukseen. Mielikuvitus ja myötätunto auttavat ratkaisemaan mahdolliset ongelmat. Useimmat ongelmat ratkevavat myös itsestään ajan kanssa, eli voit nauttia rauhassa ihanasta kesäpäivästä ja antaa asioiden löytää oma tiensä. :)

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti