maanantai 10. elokuuta 2015

Jupiter neitsyeen - vähemmän on enemmän

Seuraava suuri tapahtuma taivaalla on jupiterin loikkaus leijonasta neitsyeen huomenna tiistaina. Jupiterin vaikutusta neitsyessä voisi kuvailla sanonnoilla "vähemmän on enemmän". Tai "pieni on kaunista". Tai "puhtaus on puoli ruokaa". Jupiter neitsyessä lisää terveyttä ja tehokkuutta. Neitsyt on hyvien elämäntapojen merkki, joka huolehtii liikunnasta ja ruokavaliosta, mutta myös siisteydestä, järjestyksestä ja aikatauluista. Jupiter auttaa seuraavan vuoden kaikilla näillä aloilla.

Jupiter ei ole neitsyessä niin kotonaan kuin esimerkiksi leijonassa. Jupiter symbolisoi jatkuvaa kasvua ja laajenemista. Neitsyt on usein minimalistinen ja vaatimaton merkki. Jupiter on yltäkylläinen planeetta, neitsyt säästäväinen ja taloudellinen. Siksi täyden hyödyn saaminen kaudesta vaatii hieman varovaisuutta. Vaikkapa kuntoilu kannattaa aloittaa rauhallisesti ja suunnitellusti, eikä syöksyä heti kaikkeen kiinnostavaan. Jupiter auttaa meitä inspiroimalla nyt terveellisempään ja tehokkaampaan elämään, mutta kannattaa edetä maltillisesti. Tässä on koko vuosi aikaa! :)

Vaikka jupiter lähtee leijonasta, leijonat eivät jää tyhjän päälle. Muut planeetat auttavat edelleen. Venus ja mars jatkavat jupiterin työtä leijonassa vielä monta viikkoa. Mars syyskuun loppuun ja venus lokakuun alkuun.

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti