maanantai 31. elokuuta 2015

*Syyskuun taivaanmerkit*

Heips,
jos elokuu edusti leppoisaa kesäkuukautta, syyskuu on sitäkin aktiivisempi....! Syyskuuhun mahtuvat niin eklipsit kuin merkuriuksen perääntyminenkin, saturnus palaa jousimieheen ja venus etenee taas normaalisti. Ei kuitenkaan ihan tässä järjestyksessä...

Jo syyskuun ensimmäinen päivä on täynnä tunteita, kun toisaalta venus ja mars tekevät yhtymän ja samalla aurinko ja neptunus ovat vastakkain. Voi olla, ettei töiden tekemisestä tule mitään, kun mielikuvitus laukkaa vilkkaana ja muutenkin suuret tunteet ovat pinnassa.

Venus kääntyy oikeaan suuntaan 6.9. Se on helpotus kaikille ihmissuhteiden kanssa viime viikkoina painineille. Suhteet palaavat normaaleiksi, jos ongelmat olivat pieniä. Isojen ongelmien kanssa on päädytty ehkä jo johonkin muuhun ratkaisuun...

Ensimmäinen eklipsi tänä syksynä on 13.9. neitsyessä. Se on samalla uusikuu eli kuu pimentää auringon sen ja maan välissä kulkiessaan. Toinen eklipsi tulee 28.9. oinaaseen ja se on täysikuu eli kuu jää maan varjoon. Ensimmäinen eklipsi näyttää huomattavasti helpommalta kuin toinen. Näyttää siltä, että ensimmäinen tuo ratkaisuja ongelmiin, jotka vasta toinen eklipsi nostaa esiin.

Merkurius lähtee perääntymään 17.9. Se tuo harvoin yksinään mitään dramaattisia muutoksia, mutta muuten kiireisen kuukauden aikana kannattaa olla tarkkana, etteivät avaimet unohdu kotiin tai muut pikkuasiat turhaan hidasta muuta elämään.

Saturnus palaa jousimieheen heti seuraavana päivänä 18.9. Saturnus tuli ensimmäisen kerran jouskariin joulukuussa 2014 ja kävi nyt kesällä tauolla skorpionissa. Siellä se auttoi kaikkia skorpioneja viimeistelemään viimeisen parin kolmen vuoden tärkeitä projekteja. Nyt se palaa neuvomaan ja vahvistamaan jousimiehiä. Saturnus viipyy jouskarissa vuoteen 2017. Siitä löytyy lisää juttuja sivupalkin kohdasta saturnus.

Syyskuussa on vielä muutama muukin mielenkiintoinen päivä, mutta niistä enemmän lähempänä niitä päiviä....

Mukavaa ja mielenkiintoista syksyä kaikille! :)
~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti