lauantai 29. elokuuta 2015

Täysikuu kaloissa

Täysikuu kaloissa on kuin lepotauko kiireisen päivän keskellä tai vaikka päiväunet. Se tuntuu hieman turhalta tai voi herättää syyllisyyttä, mutta joskus se on viisainta mitä ihminen voi tehdä. :)


Aurinko kulkee neitsyessä ja kannustaa toimintaan. Samalla kuu kaloissa muistuttaa siitä, että ilman tarpeellista palautumista toiminta menee hukkaan. Levon ei tarvitse olla pelkkää unta, vaan joskus se on vain oleilua tai uneksimista. Täysikuut muistuttavat tasapainon merkityksestä. Kenenkään ei kuulu jaksaa ja ehtiä kaikkea koko ajan, vaan välillä täytyy pitää taukoja. Tauot tarjoavat fyysistä lepoa, mutta myös henkistä lepoa, mikä voi joskus olla jopa tärkeämpää.

Tällä kertaa jupiter on liittoutunut auringon kanssa (mikä lupaa muuten mahtavaa vuotta erityisesti alkupään neitsyille! ) ja kuu neptunuksen kanssa. Liikunta ja muu aktiivisuus houkuttelee tavallista enemmän, mutta samaan aikaan tarvitsemme myös normaalia enemmän päiväuniamme. Tai mikä edustaa sinulle hieman syntistä omaa aikaa kiireen keskellä... Saturnus on hankalassa kulmassa sekä kuuhun että aurinkoon. Se voi tuoda joitakin velvollisuuksia, joita on vaikea sivuttaa, mutta kannattaa käyttää niihin nyt mahdollisimman vähän aikaa ja vaivaa. Unelmointi sen sijaan maksaa itsensä takaisin nopeasti kasvavana inspiraationa!

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti