maanantai 17. elokuuta 2015

Jupiter neitsyessä merkki merkiltä!

Jupiter neitsyessä ei kuulosta niin seksikkäältä kuin jupiter leijonassa. Leijonassa se toi lisää iloa, viehätysvoimaa ja ylipäänsä tilaisuuksia nauttia elämästä. Neitsyessä se tuo järjestystä ja auttaa karsimaan leijona-kauden ylilyöntejä. Kukapa ei kaipaisi lisää selkeyttä ja itsekuria? Kelpaa ainakin minulle.... Jupiter neitsyessä auttaa nauttimaan arjesta ja velvollisuuksien täyttämisestä ihan uudella tasolla.

Eri merkeillä jupiter vaikuttaa seuraavan vuoden vielä eri painotuksilla:
Neitsyet hyötyvät luonnollisesti eniten tästä kaudesta. Jupiter omassa aurinkomerkissä (tai nousumerkissä) auttaa muita näkemään neitsyiden arvon tavallista selkeämmin. Neitsyillä on tapana aliarvioida itseään ja jupiter kohottaa itsetunnon terveelle tasolle. Maailma tarvitsee neitsyitä. Heiltä saa aina hyviä neuvoja ja hyvän esimerkin taloudellisempaan ja tehokkaampaan elämään. Jupiterin erityismerkitys neitsyille tulee kodin ja perheen kautta, joten tämä on hyvä aika hankkia tilavampi koti tai perheenlisäystä.

Vaaoilla jupiter on siirtynyt sosiaaliselta ja aktiiviselta sektorilta rauhalliselle ja vetäytyvälle alueelle. Koko elämän ei tarvitse pysähtyä, mutta suurimmat läpimurrot tulevan vuoden aikana tapahtuvat omassa alitajunnassa. Tavallaan tämä on myös tilinteon aika. Vaa'at ovat saavuttaneet paljon viimeisen kymmenen vuoden aikana. Nyt on henkisen inventaarion aika. Kannattaa luopua vanhoista odotuksista ja asenteista. Se valmistaa vaakoja jupiterin siirtymiseen heidän omaan merkkiinsä, mikä tapahtuu suunnilleen vuoden kuluttua.

Skorpioneilla sen sijaan alkaa seurallinen ja kiireinen kausi. Painopiste on ystävissä ja harrastuksissa sekä erilaisissa vertaistukiryhmissä. Skorpionit tapaavat paljon mielenkiintoisia ihmisiä, jotka ajattelevat samalla tavalla. Jupiterin erityismerkitys skorppareille on raha ja omanarvontunto, joten alkava vuosi auttaa heitä saamaan lisää itsetuntemusta ja itseluottamusta kaikenlaisen ruohonjuuritason toiminnan kautta. Samoin harrastukset ja verkostot voivat nyt suoraan nostaa skorpionien tulotasoa.

Jousimiehillä jupiter merkin hallitsijana kuvaa heidän omia erikoisominaisuuksiaan: optimismia ja uskallusta. Neitsyessä se kuitenkin haastaa merkin. Neitsyt symboloi perinteisesti jousimiesten uraa ja omaa paikkaa maailmassa. Se tarkoittaa sitä, että jouskareiden täytyy kehittää järjestelmällisyyttään ja oppia arvioimaan asioita kriittisesti, myös luopumaan turhista asioista, löytääkseen oman tiensä ja paikkansa. Onneksi seuraava vuosi auttaa kaikkia jousimiehiä tässä ikuisuusprojektissa.

Jatkuu....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti