tiistai 18. elokuuta 2015

Jupiter neitsyessä merkki merkiltä jatkuu

Kauriille jupiterin neitsyessä viettämä kausi on onnekas, koska neitsyt ja kauris ovat molemmat maamerkkejä ja auttavat toisiaan. Kausi on hyvin mielenkiintoinen, koska se liittyy uuden oppimiseen ja maailmankuvan avartamiseen. Kauris ei opiskele huvin vuoksi, vaan hyödyn takia, ja se onnistuu nyt helposti. Kauteen liittyy mahdollisuus yhdistää hyöty ja huvi, joten se kannattaa käyttää hyväksi. Monella tapaa nyt on myös keveämpi aika suorituspainotteisempien kausien välissä. Myös matkustelu avartaa. :)

Vesimiehille jupiter neitsyessä merkitsee siirtymää ihmissuhteiden ja oman psyyken vaativammalle puolelle. Onneksi jupiter tuo helppoja mahdollisuuksia syventää suhteita. Se auttaa oppimaan mitä kumppani todella kaipaa ja arvostaa, ja samalla oppii ymmärtämään paremmin omia sisäisiä tarpeita. Kaikki läheiset suhteet voivat parantua huomattavasti tämän kauden aikana. Pinnallisemmalla tasolla jupiter tuo lisää rahaa kumppanin kautta tai perinnön tai edullisen lainan muodossa. Myös suhteen fyysinen puoli yleensä kukoistaa tämän transiitin aikana.

Kaloilla alkaa lupaava parisuhdekausi. Vaikutus ulottuu myös ei-romanttisiin kumppaneihin. Kalojen vastamerkissä neitsyessä jupiter parantaa kalojen elämää kumppanin kautta. Partneri voi vaikuttaa elämään monella tavalla. Jos kumppanilla menee hyvin, on itselläkin helppo olla. Joillekin voi löytyä nyt juuri oikea elämänkumppani tai nykyisen suhteen merkitys kirkastuu, jos se on ollut välillä hukassa. Joka tapauksessa kumppania oppii arvostamaan nyt uudella tavalla, erilaisena mutta silti tärkeänä ja itseä täydentävänä.

Oinaille alkava vuosi merkitsee terveyttä ja hyvinvointia. Mikä tahansa kuntoilu vaikuttaa nyt nopeammin kuin muulloin. Muutenkin asiat loksahtavat helposti paikoilleen. Haastavat aikataulut ja sotkuiset kaapit järjestävät kuin itse itsensä. Ainoa riski ovat ylilyönnit ja kiirehtiminen. Asioille täytyy antaa niiden oma aika, ja joitakin juttuja täytyy suosiolla karsia elämästä, mutta nyt on tavallista helpompaa erottaa mikä on oikeasti tärkeää ja mikä ei.

Jatkuu....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti