maanantai 24. elokuuta 2015

Tehokkaita päiviä

Aurinko on siirtynyt neitsyeen ja edessä on kokonainen kuukausi tehokkaita päiviä. Aurinko neitsyessä sopii erityisesti järjestyksen luomiseen: järjestystä kalenteriin, kaappeihin, ihan mihin vaan... Kukapa ei haluaisi olla tehokkaampi? ;) Onneksi välillä saa olla laiskakin, mutta nyt on kätevä kausi järjestellä elämään enemmän tilaa kaikella hyödylliselle ja hauskalla. Neitsyt on myös minimalistinen merkki, joten turhista tavaroista luopuminen on nyt helpompaa kuin muulloin.

Tämän viikon keskiviikko ja torstai ovat erityisen onnekkaita päiviä, koska jupiter ja aurinko kohtaavat ja yhdistävät symbolisesti voimansa. Silloin kannattaa uneksia isosti, neitsytvaikutuksesta huolimatta. Erityisesti terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät toiveet voivat toteutua todella nopeasti. Yhdistelmästä on kuitenkin hyötyä kaikkialla, niin töissä kuin kotonakin.

Lauantaina on täysikuu kaloissa. Se muistuttaa levon ja palautumisen merkityksestä. Nyt on käynnissä tehokas kausi, mutta tarvitsemme silti jatkuvasti myös rentoutumista voidaksemme mahdollisimman hyvin.

Aika ihana viikko tulossa, vai mitä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti