keskiviikko 19. elokuuta 2015

Jupiter neitsyessä jatkuu....

Härät hyötyvät neitsyiden ja kauriiden ohella kaudesta eniten. Härät ovat aktiivisia ja liikunnallisia, joten he samaistuvat luonnostaan myös neitsyiden vahvuuksiin. Härillä jupiter neitsyessä tuo iloa erityisesti lasten, leikin ja luovuuden kautta. Monet härät saattavat saada ihania uutisia perheenlisäyksestä tai pääsevät toteuttamaan jotakin unelmatyötään. Jupiterista saa parhaan hyödyn irti, jos pyrkii ymmärtämään muiden sisäisiä motiiveja, jotka ovat yleensä hyvin erilaisia kuin omat. Joka tapauksessa kausi on todella inspiroiva.

Kaksosilla kauden ilot painottuvat kotiin, perheeseen ja sukuun. Kaksoset ovat eteenpäinsuuntautuva merkki, mutta nyt tärkeät asiat löytyvätkin menneisyydestä. Sieltä voi löytyä todellisia helmiä! Samoin koti tai perhe saattavat hyvinkin laajentua tulevan vuoden aikana. Nyt on tavallista helpompi löytää esimerkiksi suurempi ja toimivampi asunto. Jupiter auttaa kaksosia mieluiten kumppanin tai parisuhteen kautta. Kumppani auttaa merkittävästi kaikissa perheeseen liittyvissä projekteissa.

Ravuille jupiter neitsyessä tuo menestystä ja kasvua arkielämään ja ympäristöön. Se parantaa jokapäiväisiä ihmissuhteita, kuten suhteita koulu- tai työkavereihin, sisaruksiin ja naapureihin. Se auttaa erityisesti kommunikaatiossa ja koulutehtävissä. Suhteet saavat uutta avoimuutta, tilaa ja ilmaa. Ravuilla jupiter liittyy muutenkin arjen hallintaan ja auttaa rakentamaan tyydyttävämpää päiväohjelmaa. Joskus (siis nyt!) kannattaa tarkoituksella ajatella isosti niin saa elämään enemmän kaikkea!

Toivottavasti leijonilla oli ihana vuosi. Hyvät transiitit jatkuvat vielä, vaikka jupiter on siirtynyt eteenpäin.... Eikä jupiterin vaikutus katoa tai lopu kokonaan siihen, kun se jättää merkin. Nyt on nimittäin aika ottaa käyttöön uusi itseluottamus ja uudet ideat, joita jupiter toi viime vuoden aikana. Nyt on mahdollista jalostaa ne joksikin toimivaksi ja käytännölliseksi. Joudut ehkä karsimaan joitakin villeimpiä ideoita, mutta sinulla tulee olemaan kädet täynnä jäljelle jäävien kanssa. :) Ja perinteisesti jupiter tuo vuoden aikana mahdollisuuden lisätuloihin tai palkankorotukseen....

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti