perjantai 19. helmikuuta 2016

Kalojen kuukausi...

Tänään alkoi kalojen kuukausi. Kalat on astrologisen eläinradan 12. eli viimeinen merkki. Kaloissa yhdistyy ikään kuin kaikkien merkkien ominaisuudet ja lisäksi jotain ihan muuta. Siksi kalat liittyy esimerkiksi uniin, alitajuntaan ja kollektiiviseen tietoisuuteen. Tuleva ja mennyt, tosi ja fantasia sekoittuvat toisiinsa. Siitä syntyvät taiteet, uskonnolliset kokemukset tai ihan vain arkinen mielenrauha ja oman elämän hyväksyntä.

Koska kalat on viimeinen merkki, se liittyy myös lepoon ja luovuttamiseen. Osa asioista on aina sellaisia, joihin emme voi itse vaikuttaa tahdolla tai tekemisellä. Mutta joskus luovuttaminen tekee ihmeitä. Kun lakkaa yrittämästä, usein oma alitajunta luopuu myös vastarinnasta (jota emme itse välttämättä edes tiedosta), ja asiat järjestyvät lopulta omalla painollaan. Joskus luovuttamalla tapahtuu suoranaisia ihmeitä....

Eli tuleva kuukausi kannattaa pyhittää levolle ja haaveilulle.... Jossain määrin myös luovuttamiselle, jos elämässä on jotain, mihin on tyytymätön. Joskus myös hyvistä asioista täytyy luopua, jotta uusia hyviä asioita mahtuu elämään. Eli nyt on mahdollisuus henkiseen tai sielulliseen suursiivoukseen, tai ehkä paremminkin uudistumiseen.

Kevättä odotellessa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti