sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Uusikuu vesimiehessä, Apinan vuosi alkaa!

Meillä on huomenna normaali uusikuu vesimiehessä, mutta Itä-Aasiassa alkaa kokonaan uusi vuosi (vaikka sitä juhlittiin jo tänään Helsingissä)!

Uusikuu vesimiehessä tuo ihmisiä yhteen, konkreettisesti tai vaikka netin välityksellä. Vesimiehet ovat yleensä hyvin kiinnostuneita teknologiasta ja kynnys tutustua uusiin asioihin on matala. Se liittyy nimenomaan ihmisryhmiin, harrastuksiin ja ideologioihin. Tämä on hyvä alku uusille harrastuksille tai ihmisiin tutustumiselle. Tai uusikuu voi syventää ja kehittää jo olemassa olevia verkostoja.

Uudellakuulla on haastava kulma marsiin, eli jokaisen kannattaa varoa egoaan. Se liittyy yliherkkyyteen yksityisyyden suojelemisessa. Kaikki asiat eivät yksinkertaisesti kuulu muille.... Mutta omat rajat voi vetää monella tavalla loukkaamatta muita. Toisaalta uusikuu tekee kivat, helpot sekstiilit saturnukseen ja uranukseen, eli ilmassa on paljon seikkailuhalua ja toisaalta mukavasti harkintaa. Pitkän tähtäimen tavoitteet saavat mukavasti tukea uudeltakuulta.Uusikuu vesimiehessä tarkoittaa aina myös kiinalaisen kalenterin vuoden vaihtumista. Kiinalaisessa ja länsimaisessa astrologiassa on paljon samaa, mutta kiinalaisessa astrologiassa jupiter on tärkeämpi kuin meillä, sillä jupiter vaihtaa merkkiä kerran vuodessa samaan tahtiin kuin kiinalaiset vuodet vaihtuvat. Samalla ihmisetkin luokitellaan käteviin vuosiluokkiin. Huomaan ainakin itse paljon yhtäläisyyksiä 12 vuotta vanhempien tai nuorempien kanssa. Apinan vuodesta tulee nopeatempoinen, vaihteleva ja iloinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti