keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Eklipsit eli pimennykset vuosina 2019 - 2020

Vuoden 2019 ensimmäinen pimennys on jo tapahtunut reilu viikko sitten. Kuljemme parhaillaan eklipsien välisessä välitilassa. Asiat ovat ikään kuin ilmassa... Muutokset voivat tapahtua nopeasti. Toiko ensimmäinen eklipsi elämääsi muutoksia?

Tänä vuonna ja ensi vuonna pimennykset osuvat erityisesti loma-aikoihin. Eklipsejä on kesällä ja joulun ympärillä. Ne esiintyvät viiden kuukauden välein eli ilmestyvät hieman aikaisemmin joka vuosi.

Alla listattuna eklipsit tai pimennykset tänä ja ensi vuonna sekä niiden merkityksestä eri merkeissä.

Eklipsit vuonna 2019

6.1.2019      Auringonpimennys kauriissa (15 astetta)
21.1.2019    Kuunpimennys leijonassa (0 astetta)

2.7.2019      Auringonpimennys ravussa (10 astetta)
17.7.2019    Kuunpimennys kauriissa (24 astetta)

26.12.2019   Auringonpimennys kauriissa (4 astetta)

Eklipsit vuonna 2020

10.1.2020     Kuunpimennys ravussa (20 astetta)

5.6.2020       Kuunpimennys jousimiehessä (15 astetta)
21.6.2020     Auringonpimennys ravussa (0 astetta)
5.7.2020       Kuunpimennys kauriissa (13 astetta)

30.11.2020   Kuunpimennys kaksosessa (8 astetta)
14.12.2020   Auringonpimennys jousimiehessä ( 23 astetta )


Tästä linkistä näet milloin eklipsit ovat viimeksi vaikuttaneet omassa merkissäsi tai vastamerkissäsi: Löydä omat eklipsi-vuotesi!

Eklipsit ravussa ja kauriissa 

Vuosina 2019 ja 2020 eklipsien pääpaino on ravun ja kauriin merkeissä. Vuoden 2020 loppupuolella se siirtyy kaksosen ja jousimiehen merkkeihin. 

Ravussa ja kauriissa tapahtuvat pimennykset haastavat turvallisuudentunteemme. Mikä tekee sinun olosi mukavaksi ja turvalliseksi? Rapu liittyy kotiin ja perheeseen, eli muutokset niissä ovat myös todennäköisiä. Rapu liittyy myös ravintoon ja palautumiseen, joten mukavien rutiinien voima korostuu.

Pimennykset muuttavat myös tavoitteitamme. Se mitä halusimme viisi vuotta sitten ei välttämättä tunnu mielekkäältä nykyään. Eklipsit kauriissa muuttavatkin erityisesti käsitystä työstä. Ympärillä on jatkuvasti muutoksia, mutta omien tavoitteiden tietoinen päivittäminen auttaa jaksamaan paremmin. Teemme myös tietoisesti ja alitajuisesti hyödyllisempiä päätöksiä, kun omat tavoitteet ovat selkeät.

Eklipsit ravussa ja kauriissa päättyvät vuoden 2020 kesällä, joten tässä on vielä paljon aikaa työstää toisaalta uudenlaista perusturvallisuutta, ja toisaalta uusia, mielekkäämpiä tavoitteita työn ja tulevaisuuden varalle.

Eklipsit eli auringon- ja kuunpimennykset tuovat muutoksia vuosina 2019-2020

Eklipsit kaksosessa ja jousimiehessä

Ravun ja kauriin merkkien jälkeen eklipsit siirtyvät kaksoseen ja jousimieheen. Pimennysten painopiste kevenee, sillä rapu ja kauris liittyvät usein vakavampiin teemoihin kuin kaksonen ja jousimies. 

Kaksonen ja jousimies ovat uteliaita merkkejä, jotka rakastavat vaihtelua. Pimennykset niissä vaikuttavat kommunikointiin ja arkisiin kohtaamisiin ihmisten kanssa sekä elämänfilosofiaan. 

Kaksonen liittyy merkkinä ajatteluun ja viestintään sekä sosiaalisuuteen. Eklipsit kaksosessa muokkaavat ajattelutapojamme. Jotkut mallit eivät toimi enää. Ajatuksetkin vanhenevat, ja niitä täytyy päivitellä silloin tällöin. Samalla se vaikuttaa arkisiin kontakteihimme, kuten yhteyksiin työ- tai koulukavereihin.

Jousimies hallitsee opiskelua ja sitä kautta kunkin maailmankuvaa. Se pyrkii löytämään elämän punaisen langan. Jouskarieklipsit muuttavat ajatuksia siitä miten pitäisi elää ja mikä on hyvää elämää. Se vaikuttaa myös oikeustajuun ja jossain määrin henkisiin kokemuksiin. 

Pimennykset kaksosessa ja jousimiehessä jatkuvat vielä vuonna 2021...

Osuuko joku eklipseistä lähelle syntymäpäivääsi? Silloin ne ovat erityisen voimakkaita.

Hyviä ja hyödyllisiä pimennyksiä!
~ Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti