perjantai 11. tammikuuta 2019

Muutoksia blogissa vuonna 2019!

Toivottavasti vuosi 2019 on lähtenyt mukavasti käyntiin! Olemme keskellä jännittävää eklipsi-kautta. Muutos on ympärillämme joka puolella... Nyt se vaikuttaa tähän blogiinkin.

Viikkopäivitykset poistuvat blogista. Kuukausihoroskoopit sen sijaan pyrin säilyttämään. Astrologisesti taustalla on Saturnuksen transiitti 1.huoneessani, mikä on kestänyt viimeiset kolme vuotta. Elämä ei päästä ihan helpolla, vaan pakottaa venymään uusilla tavoilla. Arkitasolla se tarkoittaa sitä, että astrologian opettamisen ja kahden pikkulapsen kanssa blogin päivittäminen viikoittain ei ole enää realistista.

Ennen ajattelin usein, että asiat ovat järjestelykysymyksiä. Viime syksyn ja alkutalven korvatulehdusten, mahatautien ja muun jälkeen ei tunnu enää siltä... Joskus on vaan fiksumpaa hellittää.

Nautin edelleen kirjoittamisesta ja astrologiasta, mutta tällä hetkellä uusille asioille on liian vähän tilaa. Seuraavaksi haluan nimittäin löytää aikaa uusille, pidemmille jutuille astrologiasta ja ehkä muustakin. Ideoita on jo vaikka kuinka paljon! Tuloksena on toivottavasti pidempiä ja parempia juttuja tänne blogiinkin, vaikka sitten harvemmin.


t: Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti