sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Huhtikuun Taivaanmerkit -kuukausihoroskooppi

Vihdoinkin huhtikuu ja kevät alkaa kunnolla!

Maaliskuussa meitä koetteli Merkuriuksen perääntyminen, mikä on yleensä pieni kiusa, mutta monesta syystä tuntui voimakkaammin kuin yleensä. Itseni yllätti se, kuinka uneliaaksi tämä perääntyminen teki, vaikkei sen pitäisi olla yllätys kalojen merkissä. Kalat nimittäin hallitsee muun muassa unia ja nukkumista, ja on myös monimerkityksellisyyden mestari...

Nyt joka tapauksessa mennään kohti kesää ja kaikin tavoin selkeämpiä aikoja!

Rauhallinen huhtikuu

Mikä tekee huhtikuusta niin rauhallisen kuukauden? Astrologiselta kannalta ylimääräisen draaman puute. Merkurius ei enää peräänny. Hitaat planeetat eivät muodosta järisyttäviä kuvioita. Itse asiassa niitä hädin tuskin huomaa tässä kuussa. Huhtikuussa ei esiinny eklipsejä eikä muutenkaan ylimääräistä jännitystä. Meillä on kaikin tavoin puhdas pöytä keskittyä juuri niihin asioihin mihin haluamme.

Miten sinä aiot käyttää hyväksesi tulevia rauhallisia viikkoja?

Uusikuu Oinaassa 5.4.2019

Uusikuu oinaassa käynnistää kevään toden teolla perjantaina 5.4.2019. Aurinko on liikkunut oinaan merkissä jo pari viikkoa ja nyt myös kuu saapuu sinne. Uusikuu oinaassa tuo uutta voimakasta ja nopeasti kasvavaa energiaa kaikille merkeille. Se auttaa löytämään omia vahvuuksia ja itsenäistä energiaa.

Tämä uusikuu on jonkin verran törmäyskurssilla Saturnukseen ja Plutoon kauriissa. Neliö ei onneksi ole kovin tarkka, mutta se riittää paljastamaan ristiriitoja velvollisuuksien ja omien toiveiden välillä. Joku vastuutehtävä estää meitä toteuttamasta itseämme täysin, mutta ajan mittaan kompromissit ovat mahdollisia. Velvollisuudet auttavat meitä kasvamaan toisella tavalla kuin mielijohteiden seuraaminen, mutta parhaimmillaan molemmille puolille on sopivasti tilaa.

Uusikuu oinaassa muodostaa myös väljän kolmion Jupiteriin jousimiehessä. Se tuo uusia mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen virallisen ja itsenäisen opiskelun kautta sekä tietenkin matkustelemalla. 

Täysikuu Vaa'assa 19.4.2019

Tämä täysikuu on vaa'an merkin viimeisissä asteissa. Siksi se kertoo monella tapaa jo täyttyneistä ja toteutuneista asioista. Uusikuu oinaassa nosti esiin omat tarpeet ja nyt täysikuu paljastaa, mitä haluamme ja saamme erilaisista ihmissuhteistamme. Mitä me annamme muille ihmisille ja mitä toivomme saavamme sen vastapainoksi. 

Ihmissuhteet ovat usein tasapainoilua oman persoonallisuuden ja muiden tarpeiden välillä. On tärkeää tietää milloin pitää antaa tilaa muille ihmisille. Ja yhtä tärkeää huomata miten tehokkaimmin kommunikoida omasta tilan tarpeesta.

Täysikuu muodostaa sekstiilin Jupiterin kanssa ja neliön Saturnukseen ja Plutoon. Kaksi viikkoa aiemmin tapahtuneen uudenkuun teemat siis toistuvat, vaikka näkökulma vaihtuu. Nyt kyse on siitä miten tietyt velvollisuudet vaikuttavat tärkeimpiin ihmissuhteisiimme ja toisaalta miten itsensä kehittäminen myös parantaa kaikkia suhteita.

Aurinko siirtyy Härkään 20.4.2019

Aurinko Oinaasta Härkään

Aurinko siirtyy tänä vuonna oinaasta härkään lauantaina 20.4.2019. Alkaa seesteisempi kuukauden pituinen jakso, jolloin on aikaa nauttia keväästä kaikille aisteilla. Aurinko härässä tuo päättäväistä energiaa kaikille merkeille. Tavoitteet saavutetaan pienin varmoin askelin. Pian siirtymisen jälkeen aurinko kohtaa Uranuksen härän merkin alussa tiistaina 23.4.2019. Uranus on siirtynyt härän merkkiin vasta vähän aikaa sitten, joten tämä päivä tuo mielenkiintoisia uutisia siitä, mitä muutoksia seuraavina vuosina on mahdollista saavuttaa. Ainakin härkien elämä voi ottaa täysin uuden suunnan!

Ihanaa huhtikuuta kaikille merkeille ja onnea erityisesti synttärisankareille oinaille ja härille!  

~Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti