keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Toukokuun Taivaanmerkit -kuukausihoroskooppi

Toukokuu jakautuu astrologisesti kahteen hyvin erilaiseen osaan, kuten muutkin kuukaudet, koska aurinko vaihtaa merkkiä kuukauden 20. päivän tienoilla. Alkukuun aurinko kulkee härässä, joka on hyvin fyysinen ja luontorakas merkki. Kausi edustaa ihanaa kevään kasvun taikaa. Sitten aurinko siirtyy kaksoseen, joka taas on sosiaalinen, vauhdikas ja utelias merkki.

Toukokuun alkuun osuu uusikuu härässä, joka auttaa meitä pääsemään sinuiksi muun muassa vartalomme ja fyysisten tarpeidemme kanssa. Keskellä kuuta on täysikuu skorpionissa, joka opettaa tasapainottelemaan omien tarpeiden ja meidän läheisten ihmisten tarpeiden välillä.

Uusikuu härässä - elämää kaikilla aisteilla

Lauantaina 4.5.2019 on uusikuu härässä. Tämä uusikuu on erityisen ravitseva fyysisesti ja henkisesti. Härkä on merkkinä hyvin maanläheinen ja luonnollinen, ja uusikuu muodostaa loistavat aspektit muihin planeettoihin. Uusikuu muodostaa kolmion Saturnukseen ja Plutoon kauriissa sekä sekstiilin Neptunukseen kaloissa. Ne antavat hyvät mahdollisuudet materiaaliseen ja henkiseen kasvuun.

Jos viime huhtikuun uusikuu tai täysikuu toivat esiin joitakin ongelmia esimerkiksi töissä, tämä uusikuu voi hyvinkin ratkaista ne. Jos uusikuu ei vielä riitä, niin seuraava täysikuu toistaa näitä hyödyllisiä kuvioita.

Uusikuu omassa merkissä tuo erityisen onnekkaita kuvioita kaikille härille. Se on varsinaisen syntymäpäivän lisäksi aurinkomerkiltään härkien eräänlainen uusivuosi! 

Täysikuu skorpionissa - tunteiden ääripäät

Täysikuu skorpionissa kuvastaa suuria tunteita. Aurinko on härässä ja kuu sitä vastapäätä skorpionissa. Kahden merkin välinen jännite täysikuun aikaan saa monet ylikierroksille. Siitä johtuvat myös univaikeudet. Vastakkaisilla merkeillä on usein viha-rakkaus-suhde. Toisaalta ne täydentävät ja tarvitsevat toisiaan, toisaalta ne edustavat täysin erilaisia ajatusmaailmoita.

Skorpioni on intensiivinen ja musta-valkoinen merkki. Siksi täysikuu skorpionissa nostaa esiin syviä tunteita, joita vain tärkeät ihmissuhteet voivat tuottaa. Useissa suhteissa on jatkuvaa vääntöä omien, toisen ja yhteisten tarpeiden välillä. Tämä täysikuu avaa parisuhteiden ja ihmissuhteiden dynamiikkaa, ja auttaa ymmärtämään mikä on tällä hetkellä tärkeintä.

Täysikuu muodostaa sekstiilin Saturnukseen ja Plutoon sekä kolmion Neptunukseen. Kuviot sekä kasvattavat että parantavat. Uudenkuun kanssa ne purkavat tehokkaasti huhtikuun jännitteitä. Kuu on oppositiossa Merkuriukseen, mikä auttaa jakamaan ja analysoimaan tunteita.

Aurinko siirtyy härästä kaksoseen 21.5.

Aurinko härästä kaksoseen

Aurinko siirtyy härästä kaksoseen tiistaina 21.5.2019. Härän lempeä mutta päättäväinen tahti muuttuu kaksosen vilkkaudeksi ja seurallisuudeksi. Toukokuun loppu ja samoin kesäkuun alkupuoli ovat monipuolista ihmissuhteiden aikaa. Tämä on hyvää aikaa laajentaa omaa sosiaalista piiriä tutustumalla uusiin ihmisiin. Yhteyden saa muodostettua helpommin kuin normaalisti.

Kaksosen merkki liittyy myös peruskouluun, joten onkin sopivaa, että koulujen kevätjuhlat ja muut kevään ja alkukesän sosiaaliset tilaisuudet ovat auringon ollessa kaksosen merkissä.

Ihanaa toukokuuta kaikille merkeille!
~ Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti